TriFact365 verwelkomt Maartje Drijvers als nieuwe collega!

Maartje Drijvers

Sinds september 2018 versterkt Maartje Drijvers het Marketing & Sales team van TriFact365 als Trainee Customer Experience! Lees hieronder hoe zij de eerste maanden bij TriFact365 heeft ervaren.

‘In juni 2018 ronde ik mijn Master Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen af en in die periode was ik ook op zoek naar een leuke uitdagende baan. Een baan die paste bij mijn passie voor het in kaart brengen en optimaliseren van klantbeleving, maar ook marketing. Zodoende kwam ik terecht bij TriFact365 als Trainee Customer Experience. Gedurende de eerste paar maanden heb ik veel geleerd over TriFact365 als product maar ook als bedrijf. Nog belangrijker: ik heb de klanten van TriFact365 leren kennen en hoe zij werken met de softwareblo. Naast dat customer support momenteel een groot onderdeel van mijn functie bevat, focus ik mij ook steeds meer op de marketing van TriFact365. Ik leer ontzettend veel over marketing in de praktijk en welke tools het meest effectief zijn. Tot dusver waren het leerzame en interessante eerste maanden.’