TriFact365 verwelkomt Tim van Bladeren als nieuwe collega!

Sinds maart komt Tim van Bladeren het Marketing & Sales team van TriFact365 versterken! Lees hieronder hoe hij de eerste weken bij TriFact365 heeft ervaren.

“Inmiddels zijn bijna mijn eerste twee maanden bij TriFact365 voorbij gevlogen. In deze periode heb ik al veel mogen leren van het bedrijf, het product en natuurlijk ook de mensen. Momenteel volg ik de minor Ondernemerschap & Innovatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast deze studie was ik op zoek naar een verfrissende en vooral uitdagende bijbaan waarbij ik mijzelf door kan ontwikkelen tot een volwaardig professional. Zo ben ik terecht gekomen bij TriFact365 en zij bieden mij deze kans. Binnen mijn functie houd ik mij voornamelijk bezig met salesactiviteiten. Veel van deze activiteiten zijn mij niet geheel onbekend, gezien mijn verleden bij een ander SaaS-bedrijf. De werksfeer bij TriFact365 heb ik in mijn eerste periode als zeer prettig ervaren. Er is voldoende ruimte voor zelfontplooiing, ik krijg de mogelijkheid om mee te denken over vele vraagstukken en ook zijn de lijnen naar het management erg kort. Kortom, een mooi en innovatief bedrijf dat kwaliteit levert. Ik heb erg veel zin in de komende periode en kan daarom ook niet wachten om zowel bedrijfstechnisch als persoonlijk te blijven groeien!”