Terugblik op 2017 en vooruitblik op 2018

In deze blogpost blikken we terug op het afgelopen jaar. Gedurende 2017 is er bij TriFact365 veel veranderd, zowel voor als achter de schermen. We zijn opgeschaald in ontwikkelcapaciteit en hebben een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Daarnaast hebben we ook een aantal veelgevraagde functionaliteiten toegevoegd aan TriFact365.

Wat hebben we ontwikkeld in 2017?

Afgelopen jaar hebben we TriFact365 uitgebreid met verschillende nieuwe functionaliteiten en koppelingen. Waar we in 2016 een koppeling gerealiseerd hadden met Visma eAccounting, hebben we afgelopen jaar een veelgevraagde koppeling gelegd met SnelStart en het nieuwe King Anywhere. Ook voor 2018 staan er weer nieuwe koppelingen op de planning.

In 2017 hebben we ook verschillende functionaliteiten toegevoegd op basis van de wensen die we horen van onze klanten. Zo is het sinds afgelopen jaar mogelijk om UBL-facturen te verwerken en hebben we verschillende koppelingen geoptimaliseerd. Daarnaast hebben we de functie geblokkeerd boeken voor betaling geïntroduceerd voor AFAS Online en Exact Online. Verder kunnen gebruikers nu eenvoudig alle ontvangen e-mail in de portal bekijken en een standaarddagboek instellen per administratie. Ook hebben we gedurende 2017 verschillende performanceverbeteringen doorgevoerd die de algehele werking en snelheid van de portal hebben verbeterd. Als afsluiting van 2017 hebben we ook nog het samenvoegen van meerdere documenten beschikbaar gemaakt in de portal. Wil je graag een volledig overzicht van alle updates in 2017? Bekijk hier onze updatepagina.

Wat gaat er in 2018 gebeuren?

In 2018 hopen we nog meer functionaliteiten te kunnen toevoegen aan TriFact365. Zo zullen er verschillende herkenningsupdates gaan plaatsvinden die de algehele herkenning gaan verbeteren. Aansluitend hierop zullen we automatische regelherkenning introduceren. Ook willen we weer een aantal nieuwe koppelingen gaan leggen.

Wil je weten welke functionaliteiten en nieuwe koppelingen er de komende tijd zullen worden toegevoegd? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!