Ervaringen

“Voor Enoteam Administraties werkt TriFact365 perfect. Vooral het splitsen van gescande facturen is voor mij een uitkomst omdat ik nu de hele stapel facturen in één keer kan (laten) inscannen, dat is serieus veel minder werk dan factuurtje voor factuurtje. De manier van vervolgbladen aan elkaar koppelen werkt prima.”

Jeroen van Rossum

Jeroen van Rossum, ENOTEAM Administraties

“Wij werken nu bijna 3 jaar met TriFact365. De usability is voor onze klanten erg fijn waardoor het een toevoeging voor onze klanten is. Daarnaast kunnen we klanten die hun eigen boekhoudpakket/software hebben ook met TriFact365 laten werken door hun eigen pakket te koppelen.”

Rik Seesink

Rik Seesink, Remarc

“Westra & Hoekema is een administratie- en advieskantoor met name werkzaam in het midden- en kleinbedrijf. Sinds juni 2015 zijn wij vanuit Twinfield gekoppeld met TriFact365. Een van onze klanten is een jachthaven. Deze klant is dik tevreden met de digitale verwerking van facturen via TriFact365. Ook voor onze interne administratie zijn we inmiddels over. De komende maanden koppelen we nog meer administraties. We zijn blij dat we TriFact365 hebben gevonden, dit hadden we veel eerder moeten weten!”

Hans Westra

Hans Westra, Klantervaring Westra & Hoekema

“Vanuit Soo Media zijn we continue gericht op vernieuwing. Wat ik prettig vind is dat TriFact365 vernieuwing, vanuit communicatie en techniek, ook in de genen heeft zitten. Zo worden door TrIFact365 continue slimme oplossingen toegevoegd waarbij ook de ‘look and feel’ centraal staat. Als ondernemer ervaar ik de service en oplossingsgerichtheid van TriFact365 als zeer goed. Er wordt actief en snel meegedacht waardoor ik als ondernemer tijd (en dus kosten) bespaar. De koppeling met Twinfield staat als een huis!”

martijn hermans

Martijn Hermans, SooMedia

“Vanuit Reken op Bart werken wij steeds actiever met TriFact365. We merken dat de doorontwikkeling razendsnel verloopt, iedere maand komen nieuwe functies beschikbaar. Vanuit de uitstekende sales & support met snelle en open communicatie wordt actief meegedacht met onze plannen en uitrol naar klanten. TriFact365 creëert voor Reken op Bart dus ook waarde bij onze eigen acquisitie.”

Divera Sjoerds


Divera Sjoerds, Klantervaring Divera Sjoerds van Reken op Bart

“Zeer prettige app. Na verloop van tijd wordt de herkenning steeds beter. Ook de app op de mobiele telefoon is handig. De autorisatiemogelijkheden zijn ook zeer prettig. Zeer deskundige helpdesk waar je altijd terecht kunt. Kortom, goede betaalbare software dat doet wat je verwacht en TriFact365 is een leuke club! Zeker een aanrader!”

Ruben Vergeer


Ruben Vergeer, Klantervaring Ruben Vergeer van Vergeer Finance


“Ik word altijd uitstekend te woord gestaan, vragen worden snel opgelost indien nodig zelfs telefonisch. Na de laatste update viel het op dat de herkenbaarheid flink is verbeterd. Het feit dat er zeer regelmatig updates plaatsvinden vind ik een groot pluspunt, we zien ook dat onze pijnpunten opgepikt en opgelost worden, top!”

Bas Peelen

Bas Peelen, Klantervaring Bas Peelen Accountantskantoor van den Berghe & Verdegaal

Krol Wezenberg is het accountantskantoor voor MKB bedrijven en zelfstandigen. Voor onze klanten omarmen wij nieuwe technieken om de financiële processen nog soepeler te laten verlopen. Naast de 100% factuurherkenning biedt TriFact365 ons ook een prima klantenservice. De vragen en wensen van mijn collega’s worden snel en op prettige wijze beantwoord.”

Dirk Krol

Dirk Krol, Klantervaring Krol Wezenberg Accountants

“Als modern accountantskantoor gebruiken wij Unit4 Multivers Online in combinatie met TriFact365. Waarom? Wij willen voorop lopen bij de robotisering van de boekhouding omdat we hiermee waarde creëren in de keten. Na een intensieve pakketselectie hebben wij voor TriFact365 gekozen. Met TriFact365 bieden we onze klanten een compleet online proces voor de verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. De integratie tussen Unit4 Multivers en TriFact365 werkt erg goed. Soms hebben we natuurlijk vragen en dan valt het ons op hoe snel en professioneel we geholpen worden. Onze wensen worden ook actief meegenomen bij de verdere doorontwikkeling, dat spreekt ons erg aan. Kortom TriFact365 is voor ons de ideale oplossing om de factuurstroom te digitaliseren én te versnellen richting Unit4 Multivers Online. Ik kan iedereen die met Unit4 Multivers Online werkt aanraden om TriFact365 te proberen.”

Van Zon & Warmerdam


Elly van Zon
, Klantervaring van Zon & Warmerdam

“Bij Mijnboekhouder.nl werken we graag met TriFact365. Vanwege de vergaande integratie met AFAS Profit is deze moderne Scan en Herken software voor ons een waardevolle aanvulling. Na een gratis test hebben wij al snel voor TriFact365 gekozen. De implementatietijd en koppelingskosten waren vrijwel nihil. Nu we er wat langer mee werken merken we dat vooral de automatische aanlevering van documenten, de werkstromen en het digitale archief belangrijke pluspunten zijn voor onze klanten. Met TriFact365 zijn we attractiever voor klanten die op een moderne manier willen werken. Bijkomend voordeel is dat we met deze oplossing ook onze interne processen effectiever hebben gemaakt. De automatische factuurherkenning zorgt ervoor onze medewerkers sneller kunnen inboeken in AFAS. Kortom, moderne software waarmee we klanten én onszelf blij maken!”

Mijnboekhouder.nl

Anton Berends, Mijnboekhouder.nl

“We zochten een slimme online oplossing om te besparen op de verwerking van onze financiële administratie. De naadloze integratie van Twinfield met TriFact365 bespaart onze organisatie nu veel tijd en geld.”

Geert Hof


Geert Hof, Klantervaring Geert Hof Spanhoff Groep Apotheken

Wij werken ruim een jaar met TriFact365 en bevalt ons prima, zowel met Exact als met AFAS. In het begin waren er verbeterpunten en werden ook snel verbeterd. Wat wij als heel prettig ervaren, is dat men openstaat voor suggesties, het programma wordt goed doorontwikkeld en ook niet onbelangrijk is de prijs per scan t.o.v. andere programma’s.

Marion Mulkens

Marion Mulkens, Klantervaring van Marion Mulkens van Spijker Accountancy