Whitelabel OCR API converteert PDF naar UBL of XML

PDF facturen converteer je naar XML/UBL met de TriFact365 OCR API

White label PDF conversie naar UBL

De realtime factuurherkenning van TriFact365 is white label te implementeren via een API (Application Programming Interface). Ideaal voor integratie binnen boekhoudpakketten en andere (ERP)-software. Alle inkoop- en verkoopfacturen worden geconverteerd naar een UBL-bestand en kunnen vervolgens verwerkt worden in de applicatie.


OCR API met zelflerende algoritmen

Doordat TriFact365 gebruikt maakt van machine learning en zelflerende algoritmen, wordt de realtime factuurherkenning continu verbeterd. Je hebt direct profijt van alle facturen van alle klanten die door de API worden geconverteerd.

PDF naar XML of UBL API

Eenvoudige implementatie

De TriFact365 API is zeer eenvoudig te integreren. Met onze duidelijke documentatie staat de integratie binnen no-time. Je klanten kunnen direct beginnen met het verwerken van facturen.

Diverse mogelijkheden

Naast het integreren van de realtime factuurherkenning in de software, is het ook mogelijk om facturen per e-mail te versturen naar de API. Je klanten kunnen dan direct een abonnement bij TriFact365 afsluiten en facturen versturen. Ze krijgen automatisch de PDF + geconverteerde UBL retour en kunnen deze importeren in de applicatie.

Wolk met pijlen voor PDF en UBL of XML API

API Tarieven

1 – 5.000 facturen per maand
€0,16 per factuur
5001-100.000 facturen per maand
€0,06 per factuur
> 100.000 facturen per maand
Neem contact op

Zelf alle voordelen ervaren van Whitelabel OCR API?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!