Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Support > Instructies voor BETA-gebruikers

Instructies voor BETA-gebruikers

Op deze pagina vind je instructies/aandachtspunten voor het testen van nieuwe BETA-functies. Je ontvangt van ons een e-mail wanneer er een nieuwe BETA-functie beschikbaar is.

Hoe werkt het?

  1. BETA-functies zet je aan in de portal via Gebruikersnaam BETA-functies, tenzij anders aangegeven.
  2. Kom je een bug tegen of heb je tips voor verbetering van de functionaliteit, meld dit dan via Gebruikersnaam BETA-functies Feedback geven, tenzij anders aangegeven.
  3. Controleer altijd of jouw melding al bij ons bekend is via Known Issues. Wanneer een melding geüpdatet en/of opgelost wordt, zal dat via deze pagina gecommuniceerd worden.

Automatische regel- en grootboekherkenning

Met behulp van automatische regelherkenning kunnen de regels op facturen direct uitgesplitst worden in het boekingsvoorstel. Je kunt deze functie eenvoudig activeren via de administratie-instellingen.

Op basis van de opgebouwde historie kan TriFact365 automatisch grootboeken voorstellen indien de factuur uitgesplitst kan worden in meerdere regels.

Lees hier meer informatie over de werking van deze functie.

Boeken zonder te wachten

In combinatie met het vernieuwde boekingsscherm, hebben we het boeken van facturen en bonnetjes nu nog sneller gemaakt. Voorheen moest je in het boekingsscherm wachten tot de boeking daadwerkelijk gemaakt was, voordat je naar de volgende boeking ging. Dit is vanaf nu veranderd.

  1. Na het verzenden van een boeking ga je direct door naar het volgende document. De boeking wordt vervolgens op de achtergrond naar het boekhoudpakket verstuurd. 
  2. Indien de boeking is mislukt, dan krijg je hiervan een melding in je scherm te zien.
  3. De mislukte boeking zal als één van de eerstvolgende documenten in de verwerkingsvolgorde terugkomen zodat je deze kunt aanpassen en opnieuw kunt verzenden.

Lees hier meer informatie over de werking van deze functie.