Support > Instructies voor BETA-gebruikers

Instructies voor BETA-gebruikers

Welkom als BETA-tester!

Op deze pagina vind je instructies/aandachtspunten voor het testen van nieuwe BETA-functies. Je ontvangt van ons een e-mail wanneer er een nieuwe BETA-functie beschikbaar is.

Hoe werkt het?

1. BETA-functies zet je aan in de portal via Gebruikersnaam BETA-functies.
  2. Kom je een bug tegen of heb je tips voor verbetering van de functionaliteit, meld dit dan via Gebruikersnaam BETA-functies Feedback geven.
  3. Controleer altijd of jouw melding al bij ons bekend is via Known Issues. Wanneer een melding geüpdatet en/of opgelost wordt, zal dat via deze pagina gecommuniceerd worden.

Nieuw scherm voor ‘Controleren’

Testinstructies
1. Er zijn een aantal issues bekend voor deze BETA-functie. Raadpleeg deze pagina voordat je gaat beginnen.
2. Controleer goed of de boekingen juist aankomen in de administratie.

Het vernieuwde scherm voor ‘Controleren’ bevat alle functionaliteiten die het bestaande scherm ook bevat, plus een aantal nieuwe functies en verbeteringen:

1. De Vervolgactie-knoppen staan boven in het scherm.
  2. De knop ‘Stamgegevens bijwerken’ staat boven in het scherm. Er wordt nu getoond hoe lang het geleden is sinds de vorige bijwerkactie i.p.v. de datum/tijd van de bijwerkactie.
  3. Het IBAN-nummer van de leverancier is standaard zichtbaar.
  4. Weergaveopties: Nieuwe instelling ‘Document passend maken’.
  5. ‘Creditfactuur’ niet zichtbaar indien niet ondersteund voor het boekhoudpakket.
  6. Verbeterde BTW-calculator. Een tweede keer klikken op de calculator maakt de vorige actie ongedaan.
  7. Automatische grootboekherkenning indien ‘Automatische regelherkenning’ is ingeschakeld op de administratie.

Tijdens de BETA-periode zullen er nog een aantal nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. Je ontvangt van ons een e-mail wanneer er nieuwe functionaliteit is toegevoegd aan het scherm.

Betalingsreferentie

Het is mogelijk om de nieuwe functionaliteit voor het instellen en meesturen van een betalingsreferentie te testen.
Lees hier meer informatie over de betalingsreferentie en de benodigde instellingen per boekhoudpakket.

LET OP: Deze BETA-functie werkt alleen i.c.m. Nieuw scherm voor ‘Controleren’.

Automatische grootboekherkenning

Op basis van de opgebouwde historie kan TriFact365 automatisch grootboeken voorstellen indien de factuur uitgesplitst kan worden in meerdere regels.
Lees hier meer informatie over de werking van deze functie.

LET OP: Deze BETA-functie werkt automatisch i.c.m. de volgende BETA-functies

• Automatische regelherkenning (BETA)
  • Nieuw scherm voor ‘Controleren’