Support > Known Issues

Known Issues

Op deze pagina vind je een lijst met bekende problemen in de huidige BETA-functies. Deze lijst wordt regelmatig geüpdatet wanneer bestaande bugs worden opgelost en/of nieuwe bugs worden toegevoegd.

Heb je een bug ontdekt die niet in de lijst staat? Meld dit aan ons via de knop ‘Feedback geven’ bij de betreffende BETA-functie in de portal.

Laatst bijgewerkt: 20-08-2021 – 11:15

Excel-bestanden uploaden

Datum- en getalnotatie in Excel-bestanden zijn omgezet naar Amerikaans formaat.

Status: In onderzoek door Microsoft

• Omschrijving: Na het uploaden van een Excel-bestand wordt deze geconverteerd naar een PDF-bestand. Bij de conversie worden alle getallen en datums in het bestand omgezet naar Amerikaans formaat.
  • Workaround: Geen

Nieuw scherm voor ‘Controleren’

BTW-code bij een leverancier/klant verdwijnt na een synchronisatie

Status: In onderzoek

• Omschrijving: Wanneer een BTW-code is aangepast in het boekhoudpakket en de stamgegevens worden gesynchroniseerd, kan het voorkomen dat het veld ‘BTW-code’ leeg is bij de leveranciers/klanten waar deze BTW-code was ingesteld.
  • Workaround: BTW-code opnieuw toevoegen aan de leverancier/klant vanuit TriFact365.