Hoe MKBrecht.nl met TriFact365 de boekhouding efficiënt verwerkt door fouten juist te voorkomen

MKBrecht.nl helpt ondernemend Nederland met het opstellen van contracten en andere juridische documenten. Omdat MKBrecht.nl onlangs is begonnen met het verwerken van hun facturen via TriFact365, sprak TriFact365 met Denian over hun overwegingen. Een van de grootste voordelen die ze ervaren, is dat als een factuur verkeerd wordt geboekt, dat ze deze dan kunnen corrigeren voordat de factuur in de administratie terechtkomt.

Vaste tarieven

MKBrecht.nl wil ondernemend Nederland helpen met het opstellen van contracten en andere juridische documenten. Ze onderscheiden zich door op een zakelijke manier naar juridische vraagstukken te kijken en te werken met transparante tarieven. Hierdoor kunnen ze met hoge snelheid antwoord geven op juridische vragen. Onlangs sprak TriFact365 met Denian over hun keuze voor TriFact365.

Medewerker van MKBrecht in gesprek met de belastingdienst, KVK en NBA.

Als het legen van een verhuisdoos

Denian is als algemeen directeur betrokken bij MKBrecht.nl. Volgens hem ligt er een kans in het zakelijk benaderen van juridische diensten door in de meeste gevallen bewust níet te kiezen om te werken met een uurtarief, maar met standaardprijsstellingen. Het opstellen van juridische contracten kan een dure aangelegenheid worden als een jurist per uur wordt betaald, ook al zit er veel overeenkomsten met eerder opgestelde document, zo beredeneert hij.

“Door gebruik te maken van TriFact365 schiet ik de juiste documenten zo door.”

Deze analytische manier van kijken is inmiddels een tweede natuur voor Denian. Hij schetst de vergelijking met een volle verhuisdoos. Voor hem is het de uitdaging om de verhuisdoos zo snel mogelijk leeg te maken en alle onderdelen die zich op dat moment in de doos bevinden zo snel mogelijk een vaste plek te geven. Zo kwam hij er ook toe de boekhouding te automatiseren met TriFact365.

Achtergrond in finance

Omdat hij niet tevreden was over hoe de boekhouding was georganiseerd, besloot Denian TriFact365 te gaan onderzoeken. Zijn achtergrond in finance gaf hem het vertrouwen om een deel van de boekhouding – wat hij voorheen had uitbesteed – zelf te gaan verwerken. Volgens hem is het boeken van een administratie makkelijker dan het eruitziet, mits je daarin op de juiste manier ondersteund wordt. Een hulpmiddel als TriFact365 helpt hem daarbij. Mochten facturen op een verkeerde manier worden geboekt door een van zijn collega’s, dan kunnen deze door Denian zelf op tijd gecorrigeerd worden.

Ik heb gewoon een hekel aan boekhouden, hoe minder tijd ik daaraan kan besteden, hoe beter.

Een ander voordeel wat hij schetst, is dat ze door het gebruik van TriFact365 bonnetjes kunnen autoriseren. Zo wordt de boekhouding zuiver gehouden en kunnen verkeerde bonnetjes worden afvangen voordat deze daadwerkelijk in de administratie terechtkomen.

Niet weer vol

Voor Denian is het cruciaal om er niet alleen voor te zorgen dat de verhuisdoos leeg raakt, maar dat hij ook leeg blijft. Ook hierin geeft hij aan blij te zijn dat hij TriFact365 gevonden heeft. “Ik heb gewoon een hekel aan boekhouden, hoe minder tijd eraan besteden, hoe beter. Door gebruik te maken van TriFact365 schiet ik de juiste documenten zo door. In Twinfield hoef ik dan alleen nog maar op accepteren te drukken en ik heb het bankboek voor negentig procent weggeboekt. Nou, fantastisch toch?”

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen