Documentenportaal voor bedrijven én accountants

Zakelijke documenten verzamelen, digitaliseren, herkennen, fiatteren, inboeken en archiveren met het slimste documentenportaal.

pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 17.000 organisaties werken al met TriFact365

Wat is het documentenportaal van TriFact365?

TriFact365 is een zelflerend documentenportaal gericht op organisaties die documentstromen willen automatiseren. TriFact365 gaat daarbij verder dan standaard document management software oplossingen. Alle documenten worden direct bij ontvangst door slimme OCR en algoritmen geclassificeerd en gesorteerd waardoor het aantal handelingen voor gebruikers minimaal is.

Wereldwijde document hub voor aanlevering van zakelijke documenten in het TriFact365 documentenportaal

Universeel aanleverportaal

TriFact365 is een universeel aanleverportaal voor zakelijke documenten die met de administratie te maken hebben. Dagelijks worden wereldwijd hoge volumes inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnen en declaraties aangeleverd.

Aanlevering van documenten vindt plaats via e-mail, webportaal of iOS/Android app.

Automatisch documenten classificeren

Het TriFact365 documentenportaal sorteert automatisch ontvangen documenten. Hiertoe maakt de software gebruik van documenttypes die zijn afgeleid van de werking van journaalposten in boekhoudsoftware.

De functies voor onze sorteerrobot breiden steeds verder uit. Ons doel is alle documenten automatisch te classificeren. Dit scheelt jou als gebruiker repeterende handelingen en dus kostbare tijd.

Man wijst digitale workflow aan in documentenportaal van TriFact365
Laptop met Robothand

TriFact365 Document Workflows

TriFact365 kent ontvangen documenten direct toe aan de juiste workflow. Alle workflows zijn eenvoudig zelf in te stellen en werken tot 10 niveau’s diep. Aan ieder niveau kunnen meerdere gebruikers worden toegekend met optionele of verplichte rollen. Dit betekent dus dat naast MKB bedrijven ook grote corporates voldoende diepgang vinden bij TriFact365.

Slimme push notificaties via app of e-mail geven signalen af aan gebruikers voor uit te voeren handelingen. Iedere organisatie kan dus de kracht van TriFact365 workflows benutten.

TriFact365 Werkvoorraad Matrix

Het Dashboard toont een matrixoverzicht van alle documenten die openstaan. Welke processtappen en documenten de matrix toont is afhankelijk van de aan de gebruiker toegewezen gebruikersrechten.

Zodra alle handelingen door de betreffende gebruiker(s) zijn uitgevoerd komt het document in het Archief. Alle processen zijn voorzien van gedetailleerde audit trail, zodat je altijd kunt zien wie, wat op welk tijdstip heeft uitgevoerd.

Vrouw analyseert digital data in documentportaal van TriFact365

Voordelen documentenportaal

Met het documentenportaal van TriFact365 bespaar je veel tijd. Direct bij de ingebruikname staat de documentstructuur al voor je gereed. De meeste tijdbesparing ervaren gebruikers bij het verzamelen, classificeren en herkennen van documenten. Ook de aanvullende workflows voor het digitaal autoriseren van documenten besparen veel tijd. Het mooie aan TriFact365 is dat alle standaard gebruikers gratis zijn, dus je kunt zowel interne als externe gebruikers van bijvoorbeeld leveranciers of klanten toevoegen en documenten laten aanleveren of inzien.

Ruim 19.000 organisaties benutten TriFact365 als documentenportaal, wanneer start jij?

Heb je meer informatie nodig over het Aanlever- en Documentenportaal? Ik praat je graag bij over de mogelijkheden voor je boekhoudpakket.

Rick Spek Sales TriFact365

Rick Spek, Sales Consultant TriFact365

  • Aanleverportaal voor boekhoud- en ERP pakketten
  • Voor inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes en overige documenten
  • Bestandsformaten: UBL, XML, PDF, JPG, TIFF, PNG, DOC, XLS
  • Automatische sorteerrobot
  • Document Workflows tot 10 niveau’s diep
  • Ultieme samenwerking tussen je organisatie, leveranciers, klanten en de accountant
  • Matrix met openstaande Werkvoorraad
  • Digitaal dossier voor alle zakelijke documenten
  • GRATIS standaardgebruikers voor aanleveren, inzien en controleren van documenten

Veelgestelde vragen

Wat is een documentenportaal?

Met een documentenportaal kun je grote hoeveelheden documenten sneller ontvangen, verwerken en delen met gebruikers van binnen en buiten je organisatie, daarbij kun je denken aan leveranciers, klanten, adviseurs, accountants en derden die je toegang zou willen verlenen.

Vereist het TriFact365 documentenportaal maatwerk?

Nee, TriFact365 is een kant-en-klaar documentenportaal voor de verwerking van zakelijke documenten zoals inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes.

Is TriFact365 van plan het Documentenportaal verder uit te breiden?

Ja, we zijn achter de schermen al bezig met de softwareontwikeling voor uitbreiding van de soorten documenten (documenttypes). Wij verwachten deze uitbreiding op korte termijn. Als je interesse hebt kun je je aanmelden als BETA tester.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

De grootste tijdswinst behaal je met de verwerking van hoog volume zakelijke documenten. Denk hierbij aan inkoopfacturen, declaraties en bonnetjes die vaak dagelijks worden ontvangen. Het verzamelen van deze documenten is met een zeflerend Documentenportaal kinderlijk eenvoudig. TriFact365 bevordert de effectiviteit en verbetert het concurrentievermogen van je organisatie!

Welke gebruikersrollen zijn beschikbaar?

Gebruikers kun je eenvoudig de volgende rollen toekennen: toevoegen, autoriseren, controleren, stamgegevens bewerken, procureren, verwijderen en archiveren.

Wat zijn de kosten van het Documentenportaal?

Op onze tarievenpagina vind je alle kosten van TriFact365. Je kunt dus ONBEPERKT en GRATIS standaardgebruikers toevoegen die je alle basisrollen van het documentenportaal kunt toekennen. Alleen voor de optionele autorisatie-/procuratiegebruiker(s) worden extra kosten in rekening gebracht.

Koppel TriFact356 software eenvoudig met je boekhoudpakket

Alle logo's van boekhoudpakketten waarmee TriFact365 koppelt

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!