Scan en Herken software die op je bedrijf is afgestemd

Met Scan en Herken software gebruik je één enkel boekingsplatform om alle facturen en bonnetjes op uniforme wijze te verzamelen, te boeken en goed te keuren.

Man met jasje en stropdas kijkt op tablet voor Scan en Herken

Eén integratie met een wereldwijd platform voor Scan en Herken

Met TriFact365 Scan en Herken is het toevoegen van journaalposten en nieuwe functies eenvoudiger dan je denkt. Je integreert met ons voor alle boekingsdocumenten en alle top 10 boekhoudpakketten.

Alles op één plek, van het ontvangen van documenten tot het boeken en goedkeuren voor betaling

Verwerk op uniforme wijze alle documenten en boekingsstukken

Maak verbinding met één platform met de nieuwste technologieën.

Vrouw zit aan tafel met erop een vaas met bloemen en kijkt blij naar haar laptop.

Wij faciliteren de verwerking van alle facturen en bonnen, waar je ook bent

Met TriFact365 Scan en Herken haal je het maximale uit elke boeking, voor ieder boekhoudpakket. Je profiteert van de interne kennis die je nodig hebt om effectiever te boeken in jouw boekhoudsoftware. Wij zijn gidsen in de boekhoudwereld met Scan en Herken software waarmee je boekhouding wordt vereenvoudigd.

Scan en Herken software herkent data op de factuur en zet deze om naar JSON/XML.

Innovatieve Scan en Herken technieken

Ons platform geeft je organisatie een digitale boost. Met TriFact365 ontsluit je de gecombineerde krachten van artificial intellence (AI), machine learning, robotic accounting en OCR-software.

laptop bediend door robothanden die Scan en Herken mogelijk maken.

Maak kennis met onze boekhoudrobot

Ontvang binnen enkele seconden een volautomatisch boekingsvoorstel. Een visuele controle is het enige wat nog resteert en waar nodig doe je razendsnel een aanpassing. Hierna wordt de journaalpost met PDF direct vastgelegd in je administratie.

Met TriFact365 kan je 300 facturen inboeken in minder dan 1 uur, oftewel 12 seconden per factuur. Vergelijk je dit met een situatie zonder Scan en Herken, dan is het duidelijk dat TriFact365 veel tijd bespaart.

Verhoog efficiency met realtime regelherkenning

Doordat wij realtime regelherkenning aanbieden presteren we beter. Zo worden de herkende factuurregels nauwkeurig uitgesplitst inclusief omschrijving, bedragen, grootboekrekening en btw codes. Zo bespaart TriFact365 minuten overtypen, ook bij complexere facturen.

TriFact365 Scan en Herken schermvoorbeeld van van een automatische journaalpost met regelherkenning.

Ontdek de features van Europa's makkelijkste Scan en Herken software

  • Snelle én nauwkeurige herkenning
  • Journaalposten tot op regelniveau
  • Optie voor groeperen op btw code
  • Automatische markering van herkende data
  • Bestandsformaten: UBL, XML, PDF, JPG, TIFF, PNG, DOC, XLS
  • Voorstel nieuwe relaties (KvK integratie)
  • IBAN controle
  • Transitorisch boeken, betalingsreferentie etc.

Vertrouwd door meer dan 20.000 bedrijven

Logo Crowe Foederer voor Exact Online Scan & Herken software
Logo Tiqets
Plantsome werkt met TriFact365 Scan & Herken software
Logo van YourSurprise
Logo Sibbing Accountants. Klant van AFAS en TriFact365
Prijzen van Scan en Herken software

Volledig transparante tarieven met Scan en Herken

Voor een beter overzicht van alle boekingsstukken gebruiken we een uniek prijsmodel. Het is transparanter dan andere prijsconfiguraties voor Scan en Herken en je weet via de maandelijkse factuur altijd precies waarvoor je per administratie betaalt en hoeveel het kost. Omdat je binnen 15 minuten productief bent voor je organisatie rendeert deze investering meteen voor ondernemers en accountants.

Finergie Accountants & Belastingadviseurs

“Toen we begonnen met TriFact365 hadden we tijdbesparing voor ogen. We hadden echter niet verwacht dat het aantal administraties die we voeren zou verdubbelen.”

Eric van Heugten, Vennoot, Finergie

Administratiekantoor de Bruijn werkt met Scan en Herken software van TrIFact365.

Verhoogde samenwerking met TriFact365 Scan en Herken

Doordat wij ons in de gehele factuurstroom bevinden, verbinden we bedrijven en accountants. Je profiteert van uniforme werkprocessen en koppelingen met alle grote boekhoudpakketten, omdat wij realtime regelherkenning gestandaardiseerd aanbieden.

Rapportages en Workflows in real time met Scan en Herken

Beheer je bedrijf zoals jij dat wenst met een volledig overzicht van je boekingsdocumenten, alles op één plek. Je krijgt gedetailleerde inzichten in werkvoorraaden en profiteert van dashboards en tooling die bij elke factuur op de achtergrond werkt tijdens het Scan- en Herkenproces.

TriFact365 Dashboard met doorklikbare werkvoorraad.
Terre des Hommes

"De juiste facturen komen altijd bij de verantwoordelijke manager of collega’s van het project terecht voor goedkeuring."

Carel Kok, CEO Terre des Hommes

Scan en Herken ook voor internationale facturen

Krijg een compleet boekingsvoorstel en verwerk deze meteen in vreemde valuta naar je boekhoudpakket met ingebouwde herwaardering. Ervaar automatische en betere boekingsvoorstellen.

Latop met Scan en Herken software voor buitenlandse en internationale facturen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Met Scan en Herken versnel je eenvoudig de verwerking van facturen en bonnetjes.

Hoge herkenning, zodat je de beste factuurherkenning van Europa kunt ervaren.

Innovatieve AI technieken en machine learning voor digitale outperformance.

Scherpe prijs/kwaliteitverhouding, waardoor je beter concurreert en sneller kan groeien.

Is TriFact365 Scan en Herken ook geschikt voor mijn bedrijf?

Tafel met kop koffie en 2 handen die tablet vasthouden met daarop return on investment voor Scan en Herken Software.

Eenvoudig efficiënter werken

Wil je efficiënter werken en daardoor tijd en geld besparen met de mogelijkheid om harder te groeien? Het kan een uitdaging zijn om je boekhouding te optimaliseren. Ons Scan- en Herkenplatform helpt je bij je automatiseringsplannen. En ons team van boekingsspecialisten begeleidt je graag bij elke stap om Scan en Herken voor jouw bedrijf soepel te laten verlopen.

Man en vrouw werken op een tablet.

Nieuwe provider, scanmethoden en workflows

Gericht digitaliseren en op zoek naar een nieuwe Scan en Herken provider? Wij bieden de nieuwste herkentechnieken, geoptimaliseerd met regelherkenning voor alle facturen en bonnetjes. Wil je je bedrijf ook digitaliseren en klaarstomen voor groei? We zijn klaar om facturen te verwerken via OCR-software, documentenportaal, Workflows en met onze Mobile app.

Zakenman toont krachtige data integratie van Scan en Herken software.

Boekhouden minder complex maken voor bedrijven en accountants

Werk je met meerdere boekhoudpakketten naast elkaar? We weten hoe complex het is om te gaan met verschillende boekhoudpakketten. Ons platform biedt meer dan de meeste providers en boekhoudpakketten kunnen bieden. Met één integratie beschik je over een plek voor verwerking voor al je boekingsdocumenten.

Veelgestelde vragen

Wat is Scan en Herken software?

Scan en Herken software ondersteunt organisaties met digitale verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes en andere documenten. Scansoftware detecteert automatisch boekingsgegevens en genereert vervolgens journaalposten voor het boekhoudprogramma.

Hoe werkt Scan en Herken software?

Eerst worden afbeeldingen van boekingsdocumenten herkend met OCR software (Optical Chracter Recognition), waarbij met patroonherkenning uit de afbeelding alle tekens worden herkend. Vervolgens zet Scan en Herken software de herkende tekens automatisch om naar de velden in een journaalpost.

Kan ik koppelen met meerdere administraties?

Ja, met TriFact365 koppel je eenvoudig vanuit 1 abonnement over meerdere administraties (en boekhoudpakketten) tegelijk.

Hoeveel tijd kost het opstarten met TriFact365?

Je kunt met TriFact365 direct en gratis aan de slag. Binnen 5 minuten heb je de eerste documenten verwerkt en je leert snel de details kennen. TriFact365 bevat online handleidingen en tutorials waarmee je per scherm uitleg kunt krijgen. We bieden ook gratis persoonlijke ondersteuning in de vorm van onboarding sessies, webinars, e-mail en telefonische support.

Wat kost Scan en Herken software?

TriFact365 is 30 dagen GRATIS beschikbaar en wordt dagelijks heel vaak geprobeerd. Meer dan 50% (!) van de gebruikers kiest vervolgens voor een betaald variabel of vast abonnement. Kies jij ook voor de scherpste tarieven in de Nederlandse markt?

Waarom zou ik kiezen voor TriFact365?

We zijn een snelgroeiende Nederlandse softwareleverancier en zijn geheel onafhankelijk. Als pure specialist behoren we al jaren tot de Scan en Herken top. TriFact365 zit boordevol functies en maakt het onderscheid door: ✔hoog gebruiksgemak ✔innovatiekracht en ✔scherpste tarieven. Ontdek jij ook de kracht van TriFact365 Future Proof Accounting?

Ontdek de makkelijkste Scan en Herken van Europa