Evenementen

Bekijk hieronder welke evenementen en webinars binnenkort gepland staan en schrijf je in!

Tips & tricks voor het uploaden van documenten

30 min

Youtube Livestream

Tijdens dit webinar speciaal voor Beheerders gaan we in op het uploaden van documenten in TriFact365. Welke uploadmogelijkheden zijn er? Hoe zorg je dat het uploaden zo efficiënt mogelijk verloopt? Alle functies en mogelijkheden komen aan bod.

Tips & tricks voor het boeken van facturen

30 min

Youtube Livestream

Tijdens dit webinar speciaal voor Beheerders en boekhouders gaan we in op de tips & tricks bij het boeken (controleren) van facturen. Hoe zorg je dat het boeken zo efficiënt mogelijk gaat? Hoe kan ik zorgen dat de facturen zo goed mogelijk herkend worden? Alle functies en mogelijkheden komen aan bod.

Digitale Factuurverwerking met TriFact365

30 min

Youtube Livestream

Webinar speciaal voor proefversie-gebruikers over algemene werking van TriFact365. Uitleg van verschillende functies, inclusief tips & tricks en ruimte voor vragen.

Het beheer van de autorisatiewerkstroom

30 min

Youtube Livestream

Tijdens dit webinar speciaal voor Beheerders gaan we in op de autorisatiewerkstromen van TriFact365. Wat is het verschil tussen autoriseren en procureren? Hoe richt je een schema in? Alle mogelijkheden en functies komen aan bod.

Onboarding TriFact365

15 min

Microsoft Teams

Tijdens de Onboarding helpen we je in 15 minuten met de inrichting van jouw TriFact365-omgeving zodat je daarna direct aan de slag kunt. Inclusief tips & tricks voor jouw specifieke business case.