TriFact365 bonnetjes app

Alle bonnetjes digitaliseer je eenvoudig met de TriFact365 app.

pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 17.000 organisaties werken al met TriFact365
Screenshots van de TriFact365 bonnetjes app voor bonnen scannen,

Bonnetjes scannen in een handomdraai

Ontdek hoe je eenvoudig bonnetjes scant. Leg de basis voor verdere automatisering door direct bij ontvangst kassabonnen te fotograferen. Voorkom onleesbare verfromfraaide bonnetjes!

Download gratis de TriFact365 app

Naast de webapplicatie bevat TriFact365 software ook een iOS en Android app. Zoals je misschien al gewend bent via onze webapplicatie, kun je ook via de TriFact365 app direct autoriseren en procureren. De TriFact365 app kun je gratis downloaden en verstrekken aan alle medewerkers.

Download on the App store
Get it on Google Play

Bonnen uploaden


Foto maken en uploaden

Fotografeer een nieuwe bon of selecteer een bestaande afbeelding op je telefoon. Indien gewenst kun je de foto eenvoudig bijsnijden.

Bestandsnaam en opmerking

Geef optioneel een bestandsnaam en/of een opmerking mee. In de portal zie je de meegegeven opmerking terug in een tijdslijn bij het het boekingsvoorstel.

Screenshot van de mobiele bonnetjes app van TriFact365 voor bonnen scannen.

Bonnen goedkeuren


Documenten goedkeuren

Autoriseer of procureer een document met één simpele swipe. Voeg optioneel een opmerking toe voor verdere bewerking door collega's. Deze functie wordt veel gebruikt door managers!

Documenthistorie

Ieder document dat je goedkeurt bevat een tijdslijn van gebruikers die voor jou hebben goedgekeurd, inclusief eventuele opmerkingen.

TriFact365 bonnetjes app voor bonnen scannen, autoriseren van bonnen, declaraties en facturen met één swipe.

Extra functies

Uploadhistorie

Altijd een overzichtelijk archief bij de hand van alle gedigitaliseerde bonnetjes met tijdstippen waarop deze zijn toevoegd.

Pushnotificaties

Ontvangt automatisch een seintje als nieuwe bonnetjes of facturen klaarstaan. Kies voor gemak met de zelfinstelbare pushnotificaties.

Screenshot van TriFact365 app voor bonnetjes en declaraties, deze toont het dashboard voor het autoriseren, procureren en uploaden voor het bonnen scannen.

Zelf alle voordelen ervaren van de TriFact365 app?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!