TriFact365 bonnen app

Gebruik onze bonnen app om eenvoudig alle kassabonnen, tankbonnen en overige onkosten te digitaliseren. Maak gratis gebruikers aan voor iedereen in je bedrijf.

Bonnen scannen in een handomdraai

Ontdek hoe je eenvoudig en snel alle bonnen scant en digitaliseert. Leg de basis voor automatisering door direct bij ontvangst kassabonnen in te scannen. Met de bonnen app heb je nooit meer last van onleesbare of ontbrekende bonnen. Kies voor een 100% volledige administratie en omarm de declaratiesoftware van TriFact365.

Download gratis de TriFact365 app

Naast de webapplicatie bevat TriFact365 software ook een iOS en Android app. Zoals je misschien al gewend bent via onze webapplicatie, kun je ook optioneel autoriseren en/of procureren. De TriFact365 app kun je gratis downloaden en verstrekken aan alle medewerkers.

Download on the App store
Get it on Google Play

Bonnen uploaden


Foto maken en uploaden
Fotografeer een nieuwe bon of selecteer een bestaande afbeelding op je telefoon. Indien gewenst kun je de foto eenvoudig bijsnijden.

Bestandsnaam en opmerking
Geef optioneel een bestandsnaam en/of een opmerking mee. In de portal zie je de meegegeven opmerking terug in een tijdslijn bij het het boekingsvoorstel.

Screenshot van de app voor het inlezen en uploaden.

Bonnen goedkeuren

Documenten goedkeuren
Autoriseer of procureer een document met één simpele swipe. Voeg optioneel een opmerking toe voor verdere bewerking door collega's. Deze functie wordt veel gebruikt door managers.

Documenthistorie
Ieder document dat je goedkeurt bevat een tijdslijn van gebruikers die voor jou hebben goedgekeurd, inclusief eventuele opmerkingen.

Extra functies

Uploadhistorie
Altijd een overzichtelijk archief bij de hand van alle gedigitaliseerde bonnen met tijdstippen waarop deze zijn toevoegd.

Pushnotificaties
Ontvangt automatisch een seintje als nieuwe bonnen of facturen klaarstaan. Kies voor gemak met de zelfinstelbare pushnotificaties.

Zelf alle voordelen ervaren van de TriFact365 app?