Word partner van TriFact365

Ontvang doorlopend 50% fee over de omzet

Wij helpen jou om nog succesvoller te worden

Het partnerprogramma van TriFact365 biedt vele voordelen die je kunt inzetten voor het bereiken van jouw doelen.

Handen schudden
Medailles

Werf nieuwe klanten

Word partner van TriFact365 en start vandaag nog met het aanbrengen van nieuwe klanten. Als dank voor je inspanningen krijg je een doorlopende kickback fee over de volledige door jou aangeleverde omzet.

Bepaal zelf de hoogte van jouw kickback fee

Het eerste jaar van het partnerprogramma van TriFact365 krijg je standaard 50% fee over de volledige door jou aangeleverde omzet. Vervolgens wordt ieder halfjaar jouw percentage opnieuw bepaald op basis van omzetgroei. Lees hier hoe de rangen worden vastgesteld.

Man in pak met rode das
Plaatje van een gouden beker

Laat je prestaties zien

Succesvolle partners krijgen op korte termijn vermeldingen op onze website. Ook bij het behalen van bepaalde mijlpalen zetten we je graag in het zonnetje.

Ontvang gepersonaliseerd marketingmateriaal

Indien nodig voor het succes van jouw deelname aan het partnerprogramma van TriFact365 kunnen wij ook voor gepersonaliseerd marketingmateriaal zorgen. Denk hierbij aan whitepapers en factsheets met jullie contactgegevens en flyers. Ook is het mogelijk om in overleg gezamenlijk marketingmateriaal te creëren op basis van jullie specifieke wensen.

Whitepaper slimme documentverwerking voor accountants
Social media iconen: Facebook, Twitter en LinkedIn

Altijd op de hoogte

Als partner houden we je natuurlijk altijd op de hoogte van de nieuwste updates, ontwikkelingen en relevante (prijs)wijzigingen ook over het partnerprogramma. Daarnaast raden we je aan om ons ook online te volgen op TwitterFacebook en LinkedIn om altijd direct op de hoogte te zijn.

Partnerprogramma TriFact365 starten

Direct starten? De online aanmelding kost slechts enkele minuten. Zonder verplichtingen!
Lees hier meer over het volledige proces.

1. partner sluit online abonnement af en vult partnerformulier in. 2. TriFact365 verstrekt partnercode aan partner. 3. Partner vraagt demo aan voor klant met partnercode. 4. Klant sluit abonnement af bij TriFact365. 5. TriFact365 bepaalt in de maand na afloop van het kwartaal de hoogte van de fee en maakt de berekening inzichtelijk via de self-billing factuur. 6. TriFact365 stuurt per kwartaal een self billing factuur aan de partner. 7. Partner ontvangt binnen 30 dagen de te uitkeren fee van TriFact365

Alle voordelen

  • Minimaal één jaar lang 50% kickback fee
  • Uitbetaling van kickback fee op kwartaalbasis
  • Support wordt volledig verzorgd door TriFact365
  • Geen opzegtermijn
  • Doorlopende kickback fee
  • Gepersonaliseerd marketingmateriaal (indien wenselijk)
  • Unieke partnercode voor demo-aanvragen
Blije zakenmensen zittend achter laptops die papieren facturen in de lucht gooien