Dit is TriFact365

TriFact365 is een Nederlands FinTech bedrijf. Vol passie als het gaat om klanten en technologie. In ons DNA zit “Servicegerichtheid”, “Vernieuwing” en “Vertrouwen”. We ontwikkelen innovatieve software voor de zakelijke markt.

Onze cloudsoftware is geschikt voor vrijwel iedere organisatie. We hebben klanten in alle groottes en branches. Van MKB bedrijven tot multinationals, van kleine stichtingen tot ziekenhuizen en van de boekhouder op de hoek tot de grootste internationale accountantskantoren.

Robothand en mensenhand vormen hart voor TriFact365, ontdek alles over dit is TriFact365.

Wist je dat…

Onze bedrijfsnaam Grieks en Engels combineert? De 3 feiten zijn: “beter”, “sneller” en “voordeliger”.

Wat we precies doen?

Je kunt onze software het beste zien als een trechter die je boven één of meerdere boekhoudpakketten plaatst. Gebruikers stoppen documenten in deze trechter en TriFact365 zet deze om in automatische boekingsvoorstellen.

TriFact365 bespaart accountants en boekhouders veel tijd en verhoogt de kwaliteit van werkprocessen in organisaties, vandaar ook dat in zoveel verschillende branches met TriFact365 wordt gewerkt. De kern van onze software bestaat uit slimme algoritmen, oftewel machine learning en AI.

Onze missie

Onze missie is het sneller verwerken van financiële boekingsstukken. Wij laten ons aanspreken door vroegtijdige herkenning van de wensen van de klanten, het gedrag van concurrenten en de ontwikkelingen in de markt. Centraal in onze missie staan professionaliteit, klantgerichtheid en toepassing van moderne technologie.

De TriFact365-aanpak

Duurzaamheid en MVO

Bij elke beslissing worden gevolgen voor milieu, maatschappij, relaties en medewerkers meegewogen. MVO moet eenvoud, openheid, respect en kwaliteit uitstralen.

Topkwaliteit software

We lanceren nieuwe features snel en intereren daarna. Bij ons vind je geen stokoude software. Wist je dat het herstructuren van broncode ook wel “refactoring” wordt genoemd?

Inspireren

Zelf het goede voorbeeld geven en klanten enthousiasmeren door ze te betrekken in toekomstige productvernieuwingen. We hebben respect voor anderen in de keten.

Visie op de markt

De wereld van boekhoudpakketten en accountancy verandert snel. Robotisering zorgt ervoor dat de komende jaren financiële transacties steeds meer automatisch worden verwerkt. De (semi) geautomatiseerde controles voor- en achteraf krijgen een steeds prominentere plaats bij het voeren van administraties.

Visie op mensen

Medewerkers horen goed toegerust te zijn op hun taak en professionaliteit uit te stralen. Zij zijn verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling. Medewerkers horen betrokken te zijn bij de doelstelling van hun bedrijf. Dat moet je ook aan ze kunnen zien. Medewerkers bepalen het resultaat van hun organisatie. Ze willen resultaat ervaren.

Visie op klanten

Een klant is primair klant omdat deze tijd wil besparen bij de verwerking van boekingsstukken. Wij Visie op klantendeze verwachting en spelen erop in. Een klant wil duidelijkheid; wij geven die. Een klant wil kwaliteit, maar hij die nooit fouten maakt zal ook nooit iets nieuws ontdekken.

Visie op IT

Via de cloud en zelflerende algoritmen komen steeds krachtigere oplossingen beschikbaar. Nieuwe technieken zoals “machine learning” worden snel in ons denken en doen geadopteerd.

Wendbaar

We zijn wendbaar en bewandelen ons eigen pad. TriFact365 hanteert de LEAN filosofie. We luisteren daarbij goed naar onze klanten. Elke dag 1% beter!

Excellente uitvoering

In een excellente organisatie draait het om de medewerkers. Hoge medewerkerstevredenheid, laag ziektepercentage en een laag verloop. In zo’n stabiele organisatie presteren medewerkers op topniveau. Een kweekvijver voor nieuwe ideeën.

Continuïteit

Een bedrijf hoeft niet veel medewerkers te hebben om succesvol te zijn. Succesvol betekent voor ons een rol in de maatschappij. We willen een stabiele werkgever zijn voor trotse collega’s en hun familie. Vanuit onze groei herinvesteren we maximaal in onze software.

TriFact365 is een Nederlands FinTech bedrijf, gevestigd in Amersfoort, en daar zijn we trots op. We zijn trots op onze Nederlandse wortels en doen niet mee aan outsourcing naar lage loonlanden.

Ons verhaal

In 2012 is TriFact365 opgericht en tot 2015 werd het part-time gerund door de twee oprichters Maarten van den Bosch en Martijn de Koning. Vanaf 2015 is het snel gegaan door een bewuste keuze om vol in te zetten op onze groeibriljant.

Begin 2023 gebruiken ruim 25.000 organisaties TriFact365 verspreid over Nederland, België, Duitsland en Spanje. Onze app wordt inmiddels tot in Nieuw Zeeland en Argentinië succesvol ingezet.

Meer weten over onze software?

Ontdek direct de voordelen van TriFact365 voor jouw organisatie!