Klantverhalen

Om voor je organisatie het maximale te kunnen betekenen, geloven wij in persoonlijk contact. Gezamelijke doelen helpen ons de beste prestaties te leveren en snel waarde toe te voegen. Binnen TriFact365 hebben we een klantgerichte aanpak en dat begint al bij de onboarding.

Pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 28.000 organisaties werken al met TriFact365
Klantverhalen TriFact365

Snelle implementatie

TriFact365 biedt je een gratis account aan waarmee je in 30 dagen alles functies kunt proberen en 250 facturen kan verwerken. Onze focus is om je organisatie meteen productief te laten zijn.

5 mensen tijdens een vergadering op kantoor

Het feit dat ze maar een half uur bezig waren met de implementatie van TriFact365 en daarbij geen ondersteuning van haar technische collega’s nodig heeft gehad, geeft aan dat deze verbetering soepel kon worden doorgevoerd. Los van de tijdwinst heeft de implementatie van TriFact365 geen invloed gehad op het verloop van de dagelijkse werkzaamheden.

Gelukkig ging de implementatie van TriFact365 zo snel en efficiënt als van tevoren werd ingeschat.

[grw id=22729]

Concurrentie voor blijven

We ondersteunen je met kennis en innovatie door in hoog tempo nieuwe updates uit te rollen. Ongeveer 80% van onze medewerkers is direct betrokken bij software ontwikkeling.

2 medewerkers van Number Heroes

De keuze voor TriFact365 heeft voor Number Heroes te maken met hun doel om hygiënefactoren zoveel mogelijk te automatiseren. Adriaan geeft aan dat ze in TriFact365 een intuïtief, simpel en gebruiksvriendelijk programma zien.

“Voor zzp’ers is het programma geweldig, voor MKB-bedrijven ook als de organisatie niet te groot is. Met de nieuwe autorisatie- en procuratieschema’s kan TriFact365 bovendien een nog bredere markt bedienen.”

Lees hier het hele verhaal

Transparante prijzen

Bij TriFact365 zijn we volledig transparant over onze prijzen. Bovendien zijn we de voordeligste partij op de markt. Gebruik onze kostencalculator om te zien wat dit voor jullie situatie betekent

JB Diesch

Margot geeft aan dat het bedrijf hard groeit en dat er daardoor steeds meer mensen bij komen die hen in hun taken ondersteunen. In zo’n situatie is het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van alle processen, zodat iedereen op elk moment inzicht en overzicht heeft. Met name binnen de administratieve taken. Om de ondersteuning hierin een boost te geven, koos JB Diesch recent voor TriFact365.

“We hebben gezocht naar een manier om tijd te besparen bij het handmatig invoeren van facturen. Een aantal aspecten hierin waren belangrijk, met name de kosten en het gebruiksgemak.”

Samen verder groeien

Als jij succesvol bent, dan zijn wij dat ook. Onze belangrijkste focus is gericht op zo snel mogelijke oplevering van nieuwe features waar je wat aan hebt, zodat wij met je mee kunnen groeien.

vrouw op CICQ fiets

Het vertrek van de boekhouder was het uitgelezen moment voor het team om de procedures voor het boeken van facturen en het doen van betalingen eens grondig onder de loep te nemen. Bij QicQ waren ze er al snel van overtuigd dat hierin een stuk efficiënter gewerkt zou kunnen worden. Na een tip van zijn accountant kwamen ze uit bij TriFact365.

“Achteraf gezien hadden we dit vijf jaar eerder moeten doen.”

Lees hier het hele verhaal

Lees meer klantverhalen

Ontdek hoe TriFact365 veel accountantskantoren en bedrijven versterkt.

Begin je ontdekkingsreis vandaag nog

Maak een account aan en laat je bedrijf groeien