Klantverhalen

Ontdek hoe klanten succesvol zijn met ons team en onze technologie.

Klantverhalen TriFact365

Je leren kennen

Om voor je organisatie het maximale te kunnen betekenen, geloven wij in persoonlijk contact. Gezamelijke doelen helpen je team om de beste prestaties te leveren en snel waarde toe te voegen. Wij vinden het belangrijk dat we je organisatie begrijpen, binnen TriFact365 hebben we een klantgerichte aanpak en dat begint al bij de onboarding.

 

“De tarieven zijn transparant waardoor het mogelijk was om direct in te schatten wat de maandelijkse kosten zouden zijn. Vervolgens heb ik informatie aangevraagd via de site, en werd dezelfde dag nog teruggebeld. Het was een prettig gesprek en ik kreeg het idee dat we met deze software echt een hoop tijd konden besparen.”

Maarten Roosendaal, Adviseur

“TriFact365 en Ten Donkelaar Administratie & Advies hebben samen ontwikkelingen doorgemaakt, ik voel me serieus genomen en problemen worden daadwerkelijk opgelost.”

Pierre Claassen, Mede-eigenaar

Administratiekantoor de Bruijn werkt met Scan & Herken software van TrIFact365. Minimaliseer handelingen bij Factuurverwerking.

Onze klanten laten de facturen die zij van leveranciers ontvangen via hun eigen e-mailadres automatisch doorzetten. De factuur wordt dan direct in de juiste TriFact365 administratie ingelezen en wij hoeven alleen nog maar de controle uit te voeren. Dit zorgt voor gebruiksgemak aan de kant van de klant en ook aan onze kant”.Martijn de Bruijn, Bedrijfsadministrateur

Alles draait om snelheid

TriFact365 biedt je een gratis account aan waarmee je 30 dagen alles functies kunt proberen en 250 facturen kan verwerken. Onze focus is om je organisatie meteen productief te laten zijn. We staan klaar om snel antwoord te geven, zodat je meteen verder.

“Soms hebben we natuurlijk vragen en dan valt het ons op hoe snel en professioneel we geholpen worden. Onze wensen worden ook actief meegenomen bij de verdere doorontwikkeling, dat spreekt ons erg aan.”

Elly van ZonEigenaar

“Naast de 100% factuurherkenning biedt TriFact365 ons ook een prima klantenservice. De vragen en wensen van mijn collega’s worden snel en op prettige wijze beantwoord.”

Dirk Krol, Eigenaar

Innovatie voor nu en in de toekomst

We ondersteunen je met kennis en innovatie door in hoog tempo nieuwe updates uit te rollen. Ongeveer 80% van onze medewerkers is direct betrokken bij software ontwikkeling, waardoor we snel reageren op marktveranderingen en je een oplossing bieden voor nu en de toekomst.

“Vanuit Soo Media zijn we continue gericht op vernieuwing. Wat ik prettig vind is dat TriFact365 vernieuwing, vanuit communicatie en techniek, ook in de genen heeft zitten. Zo worden door TrIFact365 continue slimme oplossingen toegevoegd waarbij ook de ‘look and feel’ centraal staat.”

Martijn Hermans, Co-founder

“Het feit dat er zeer regelmatig updates plaatsvinden vind ik een groot pluspunt, we zien ook dat onze pijnpunten opgepikt en opgelost worden, top!”

Bas Peelen, Partner

Samen groeien

Als jij succesvol bent, dan zijn wij dat ook. Onze belangrijkste focus is gericht op zo snel mogelijke oplevering van nieuwe features waar je echt wat aan hebt, zodat wij met je mee kunnen groeien.

“Toen we begonnen met TriFact365 hadden we tijdsbesparing voor ogen. We hadden echter niet verwacht dat het aantal administraties die we voeren zou verdubbelen.”

Eric van HeugtenPartner

“Met TriFact365 zijn we attractiever voor klanten die op een moderne manier willen werken. Bijkomend voordeel is dat we met deze oplossing ook onze interne processen effectiever hebben gemaakt.”

Anton BerendsMede-eigenaar

Lees onze klantverhalen

Ontdek hoe TriFact365 veel accountantskantoren en bedrijven versterkt.

Begin je ontdekkingsreis vandaag nog

Maak een account aan en laat je bedrijf groeien