Transparante Tarieven

De meeste organisaties selecteren VARIABEL. Accountants- en administratiekantoren met een hoog aantal administraties kiezen vaker voor VAST.

VARIABEL
€0,99 
per maand
€0,16 – per document volumekorting
€0,99 per administratie per maand
€2,50 per autorisatie-/procuratiegebruiker per maand
GRATIS standaardgebruikers
GRATIS support
Maandabonnement
START GRATIS

 

VAST
€99 
per maand
GRATIS documenten – fair use policy
€2,50 per administratie per maand – (volumekorting)
€2,50 per autorisatie-/procuratiegebruiker per maand
GRATIS standaardgebruikers
GRATIS support
Kwartaalabonnement
START GRATIS

Keuzehulp

Aantal administraties:
Documenten per maand:
Aantal autorisatie / procuratiegebruikers:

Variabel

Beste optie
 • 0.99 per maand
 • 1 administraties: €0.99 per maand
 • 0 documenten: €0
 • 0 autorisatie / procuratiegebruikers: €0 per maand
 • Alle aanlevergebruikers: GRATIS
 • Alle controlegebruikers: GRATIS
 • Alle archiefgebruikers: GRATIS

Totaal: €1.98

Vast

Beste optie
 • 99 per maand
 • 1 administraties: €2.50 per maand
 • 0 documenten inbegrepen
 • 0 documenten boven fair use limiet: €0
 • 0 autorisatie / procuratiegebruikers: €0 per maand
 • Alle aanlevergebruikers: GRATIS
 • Alle controlegebruikers: GRATIS
 • Alle archiefgebruikers: GRATIS

Totaal: €101.50

Veelgestelde vragen

Hoe worden de kosten berekend?

De maandelijkse factuur wordt automatisch vastgesteld door het systeem. Op de factuur staan de kosten vermeld van het abonnement, het aantal administraties, het totaal aantal naar TriFact365 verstuurde documenten, en het aantal autorisatie-/procuratiegebruikers. De factuur bevat een specificatie per administratie van het aantal documenten.

Hoe gaat TriFact365 om met gesplitste documenten?

Als een document wordt gesplitst in meerdere documenten, telt TriFact365 alleen de individuele documenten (het te splitsen document wordt in dat geval dus niet meegeteld).

Hoe gaat TriFact365 om met meerdere pagina's?

Voor documenten die bestaan uit meerdere pagina’s wordt per 5 pagina’s een extra document berekend. Een document dat bestaat uit 18 pagina’s wordt gerekend als 4 documenten.

Kan ik nog extra kosten verwachten?

Nee, tenzij jouw boekhoudpakket draait op een server. Serverimplementaties kunnen namelijk aanvullende modules van het boekhoudpakket vereisen en zijn vanwege de complexiteit alleen geschikt voor bepaalde IT specialisten. Beschik je niet over de juiste kennis om zelfstandig een serverimplementatie uit te voeren? Geen probleem, onze support brengt klanten snel met een gespecialiseerde implementatiepartner in contact. Hier zitten eenmalige kosten aan verbonden.

Hoe betaal ik het abonnement?

De factuur wordt maandelijks achteraf in rekening gebracht. Je ontvangt de factuur (PDF) automatisch per e-mail. Betaling vindt plaats via automatische incasso.

Fair use policy

Voor het vaste abonnement zijn er 50 documenten per administratie inbegrepen per maand. Per extra document betaal je € 0,06 per document.
Voorbeeld: 100 administraties * 50 documenten = 5.000 documenten per maand inbegrepen. Bij 5.050 documenten per maand worden 50 documenten * € 0,06 = € 3,00 extra berekend. 

Looptijd van het abonnement

De looptijd van het variabele abonnement is 1 maand. Het abonnement wordt automatisch verlengd. De opzegtermijn is 1 maand.
De looptijd van het vaste abonnement is 3 maanden. Het abonnement wordt automatisch verlengd. De opzegtermijn is 3 maanden.

Wat gebeurt er na de proefperiode?

Starten met TriFact365 is gratis. Na afloop van de gratis periode stopt de toegang automatisch. Je zit dus nergens aan vast en hebt bij de start geen kosten, dat is onze 100% tevredenheidsgarantie.

Volumekorting

De volumekorting voor het Variabel abonnement is €0,12 per extra document vanaf 2.500 documenten. €0,06 per extra document vanaf 6.700 documenten.

De volumekorting voor het Vast abonnement is €1,99 per extra administratie vanaf 100 administraties. €0,99 per extra administratie vanaf 1.000 administraties.

Zelf alle voordelen ervaren van Scan & Herken?

Binnen 1 minuut aan de slag, probeer 30 dagen GRATIS, zonder verplichtingen!