TriFact365 verwelkomt Rick Spek als nieuwe collega!

Rick Spek

Sinds oktober 2018 versterkt Rick Spek het Sales team van TriFact365 als Inside Sales Consultant! Lees hieronder hoe hij de eerste maanden bij TriFact365 heeft ervaren.

‘Toen ik in oktober begon bij TriFact365 was mijn doel duidelijk: Een snelgroeiend bedrijf helpen om nog sneller te groeien. In mijn rol als Inside Sales Consultant komen verschillende eerdere ervaringen prachtig samen. Van 2013 tot 2018 was ik werkzaam als inside sales medewerker waarbij ik verschillende bedrijven hielp met het aanboren van nieuwe markten om op die manier groei te realiseren. Daarna ben ik werkzaam geweest als recruitment consultant gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële professionals.

Binnen TriFact365 heb ik twee belangrijke taken. De eerste daarvan is het benaderen van potentiële klanten en hen overtuigen van de waarde die TriFact365 hen kan bieden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het op weg helpen van nieuwe klanten met onze software. Hierbij staat de klant centraal. Hoe zien de bestaande processen rondom factuurverwerking er uit? Hoe kunnen deze processen optimaal gedigitaliseerd worden met behulp van onze software? Hoe creëren we het meeste waarde voor de klant?

In mijn eerste maanden heb ik TriFact365 leren kennen als een fijn bedrijf om te werken. De lijnen zijn kort, er is ruimte om mijn werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten en het delen van inzichten wordt gewaardeerd. Al met al verwacht ik dat 2019 een heel succesvol jaar gaat worden!’

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen