Als accountant werk je efficiënter waardoor je sneller kan groeien

Op ons future-proof platform kan je supersnel boekingsdocumenten verwerken. Alles wat je als accountant nodig hebt om effectiever te werken en meer klanten te bedienen.

Ook deze kantoren gebruiken onze accountancy software

Grote internationale accountantskantoren, MKB-accountants, administratiekantoren en boekhouders innoveren met TriFact365.

Logo Crowe Foederer

Sibbing werkt met Snelstart Scan & Herken software van TriFact365
Bamboek

Afbeelding van zandloper voor tijdbesparing met TriFact365 accountancy software

Tijdbesparend

Bespaar tijd met slimme factuurverwerking voor alle klantadministraties.

Afbeelding van een ster voor onze accountancy software

Juist en volledig

Minder fouten, TriFact365 detecteert automatisch dubbele faturen en zit boordevol controles.

Afbeelding van een duim voor uniform werken met onze accountancy software

Uniforme processen

Stroomlijn processen op uniforme wijze voor meerdere boekhoudpakketten.

afbeelding van een diamond ter illustratie dat TrIFact365 geen training of implementatiekosten kent.

Geen training

Start direct gratis, zonder consultancy of implementatiekosten.

afbeelding van een handdruk ter illustratie dat TriFact365 accountancy software de samenwerking tussen accountants en klanten verbetert.

Maak verbinding met klanten

Bevorder digitale samenwerking binnen je kantoor én bij klanten.

afbeelding van een smiley ter illustratie dat TriFact365 accountancy onbeperkt gebruikers aanbiedt

Onbeperkt gebruikers

Verstrek gratis gebruikers. Minimaliseer kosten voor klantadministraties


Logo Finergie Accountants

"Toen we begonnen met TriFact365 hadden we tijdsbesparing voor ogen. We hadden echter niet verwacht dat het aantal administraties die we voeren zou verdubbelen."

Eric van Heugten, Vennoot, Finergie Accountants & Belastingadviseurs

Slimme accountancy software, hoe werkt dat?

Onze zelflerende software kun je zien als een boekhoudfabriek, je stopt er facturen of bonnetjes in en je ontvangt automatisch journaalposten. Je kunt TriFact365 met alle top 10 boekhoudpakketten koppelen, waardoor je op één manier voor alle klanten alle boekingsdocumenten verwerkt.

Boekhoudfabriek voor accountancy software

Boekingsdocumenten automatisch ontvangen en met OCR herkennen

Laat klanten voortaan digitaal alle boekingsdocumenten aanleveren op de manier die zij prettig vinden werken. Verstrek je klanten gratis de TriFact365 app voor het uploaden van bonnetjes en/of geef ze gratis toegang tot de portal voor het uploaden van facturen. Ontsluit voor klanten gemakkelijk extra werkstromen voor het goedkeuren van facturen. Krijg grip op de juistheid, tijdigheid en volledigheid van factuurverwerking.

Accountant achter laptop werkt met OCR herkenning van TriFact365.
Bonnetjes scannen

Ook voor complexe factuurverwerking én bonnetjes

TriFact365 levert nauwkeurige factuurherkenning op regelniveau. Dit betekent dat je complete uitgesplitste boekingsvoorstellen ontvangt, óók voor complexe facturen. Zo bespaar je eenvoudig 10 minuten overtypen bij een factuur van bijvoorbeeld 50 boekingsregels. Het fijne is dat TriFact365 steeds sneller leert, want de factuurherkenning verbetert automatisch. Bij TriFact365 maken we grote stappen richting een toekomst met automatisch boekhouden.

Logo Ten Donkelaar

"Wanneer onze klanten hun facturen en bonnen op regelmatige basis aanleveren is hun boekhouding altijd up-to-date."

Pierre Claassen, mede-eigenaar, Ten Donkelaar

Lees Case study

Accountancy software met veel tijdbesparende functies

Aanleverportaal met uniforme upload via e-mail, portal en/of TriFact365 app. Met TriFact365 minimaliseer je handelingen.

Automatische boekingsvoorstellen, alle ingelezen boekingsdocumenten worden realtime en met hoge nauwkeurigheid herkend.

Dashboard met actuele werkvoorraad voor alle administraties. Je kunt direct doorklikken naar de automatische boekingsvoorstellen.

Werkt je klant graag mobiel en on-the-go? Laat gebruikers onze app downloaden voor het scannen van bonnetjes. De TriFact365 app is gratis te downloaden via de App Store (iOS) en de Google Play Store (Android)!

Autoriseren en procureren. TriFact365 bevat optionele autorisatiewerkstromen. Laat klanten facturen en bonnetjes eenvoudig digitaal goedkeuren voordat deze de boekhouding ingaan.

Digitaal archief. Vanuit het digitaal archief kun je alle verwerkte boekingsdocumenten eenvoudig doorzoeken en downloaden.Handig voor het delen van documenten of als meekijkfunctie.

Logo Witlox VCS

“De kracht van TriFact365 zit in het hele factuurproces. Dus van slimme interactie met de klant voor het verzamelen van facturen tot en met de automatische boekingsvoorstellen die binnen een paar seconden klaar staan.”

Gerard Keetels, Partner, Witlox VCS

Lees Case study

Geef je samenstelpraktijk een digitale boost

Bied je kantoor én klanten digitaal gemak. TriFact365 is speciaal ontwikkeld voor samenwerking tussen accountants en klanten. Uit klantervaringen blijkt dat het slimme documentenportaal in TriFact365 door accountants hoog wordt gewaardeerd. Als belangrijkste reden geven accountants en klanten aan dat ze fors minder tijd kwijt zijn aan uitwisseling van documenten.

Onze Scan & Herkenoplossing is in volume gemeten al jaren top 3 in Nederland (bron: website Exact Online App Center). Voor meerdere softwarepakketten zoals AFAS en SnelStart zijn we de nummer 1 in volume. TriFact365 is daarmee de grootste onafhankelijke aanbieder van Scan & Herken. Meer dan 20.000 bedrijven en accountantskantoren koppelen onze software met hun boekhoudsoftware.

Start je ook met een verkenning voor je kantoor?

Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen