Accountancy software van TriFact365

Slimme accountancy software versnelt alle administraties.

Meer dan 600 accountantskantoren werken al met TriFact365

Future Proof Accountancy Software

Meer dan 600 accountantskantoren maken slim gebruik van onze zelflerende algoritmen, machine learning en betaalbare cloudprocessen. Kies ook voor TriFact365 cloudsoftware zodat je direct maximaal innoveert.

Vrouw met thee achter de laptop

Accountancy software voor winnaars

TriFact365 is speciaal ontwikkeld voor de digitale interactie tussen accountants en hun cliënten. Hoewel we ook grote internationale klanten bedienen ligt de focus duidelijk op het MKB segment waarbinnen we vrijwel alle branches bedienen.

Werkprocessen voor digitale documentverwerking automatiseer je in een handomdraai (en op afstand) bij al je cliënten. Geef ook je samenstelpraktijk een digitale impuls en kies voor de innovatieve Scan & Herken software van TriFact365.

Document Hub voor accountants & cliënten

Laat cliënten voortaan digitaal alle documenten, zoals inkoopfacturen, verkoopfacturen én bonnen aanleveren op de manier die zij prettig vinden werken. Verstrek je cliënten gratis de mobiele app voor het uploaden van bonnetjes en/of geef ze gratis toegang tot de portal voor het uploaden van facturen. Biedt cliënten gemakkelijk extra werkstromen aan voor het goedkeuren van facturen.

Uit klantervaringen blijkt dat de e-mailaanlevering van TriFact365 door accountants zeer hoog wordt gewaardeerd. Als belangrijkste reden geven accountants en cliënten aan dat ze fors minder tijd kwijt zijn aan uitwisseling van documenten. En het fijne is dat dit nog veel sneller zal gaan, want de herkenning verbetert continu. Met TriFact365 kies je voor de toekomst van automatisch boekhouden.

Accountancy software óók voor complexe factuurverwerking

Onze zelflerende accountancy software levert de nauwkeurigste factuurherkenning op regelniveau. Hiermee kun je ook bij een complexe factuur vele minuten tijd besparen. Verder staan we vooral bekend om de eenvoud waarmee accountants en cliënten sneller facturen én bonnen verwerken. Ondanks de vele functies is onze software eenvoudig in gebruik.

Mensenvinger en robotvinger raken elkaar aan voor accountancy software

TriFact365 uniformeert Accountancy Software

Onze accountancy software functioneert als een trechter voor boekhoudpakketten. Dit betekent dat je TriFact365 met alle boekhoudpakketten kunt koppelen zodat je daarmee op één uniforme wijze inkoopfacturen, verkoopfacturen én bonnen verwerkt. Tel uit je besparing, ook voor jouw kantoor.

Boekhoudfabriek voor accountancy software

Veelgebruikte functies door accountants

Dashboard

Met het digitale dashboard ziet iedere gebruiker in één oogopslag zijn eigen actuele werkvoorraad. Vanuit het dashboard kun je direct doorklikken naar de gewenste administratie of bijbehorende processtap.

Gestructureerd online archief

Binnen het archief wordt per boekingsstuk vastgelegd: de oorspronkelijke PDF, volledige journaalpost inclusief boekingsnummer, relatienaam, bedragen, audit trail en natuurlijk eventuele opmerkingen. Alle boekingen worden realtime verwerkt in jouw boekhoudpakket en opgeslagen in het online archief.

Autorisatiemogelijkheden

TriFact365 bevat optionele autorisatiewerkstromen. De eindklant kan facturen en bonnetjes controleren en goedkeuren. Meerdere gebruikers parallel of na elkaar, verplicht en/of optioneel, het is allemaal geen probleem voor TriFact365.

Blokkeren voor betaling

Optioneel heb je de mogelijkheid om facturen vóór autorisatie geblokkeerd voor betaling in te boeken. Hiermee garandeer je een up-to-date boekhouding en worden er geen facturen betaald die nog niet goedgekeurd zijn.

Gratis mobiele app

Werkt je klant graag mobiel en on-the-go? Met de mobiele app van TriFact365 kunnen je klanten bonnetjes scannen en deze realtime uploaden in de administraties. Gratis te downloaden via de App Store (iOS) en de Google Play Store (Android)!

Functiescheiding

Binnen TriFact365 kun je gemakkelijk per gebruiker de toegangsrechten voor de administratie(s) zelf instellen. Daarnaast zijn er ook specifiek instelbare gebruikersrechten die je onbeperkt kan combineren.

De 6 belangrijkste voordelen voor accountants

Tijdbesparend

TriFact365 minimaliseert handmatig werk bij het boeken van facturen.

Kwaliteitverhogend

TriFact365 minimaliseert handmatig werk bij het boeken van facturen.

Uniform werken

TriFact365 minimaliseert handmatig werk bij het boeken van facturen.

Geen training

TriFact365 minimaliseert handmatig werk bij het boeken van facturen.

Samenwerking

TriFact365 minimaliseert handmatig werk bij het boeken van facturen.

Gratis gebruikers

TriFact365 minimaliseert handmatig werk bij het boeken van facturen.

Witlox vlag als gebruiker van accountancy software

Witlox VCS werkt met TriFact365 Accountancy Software

“De kracht van TriFact365 zit in het hele factuurproces. Dus van slimme interactie met de klant voor het verzamelen van facturen tot en met de automatische boekingsvoorstellen die binnen een paar seconden klaar staan.”

Werkt jouw kantoor al volledig Future Proof? Verken deze leidraad voor een Future Proof business model.

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

Alle logo's van boekhoudpakketten waarmee TriFact365 koppelt