Software voor stichtingen en verenigingen

Slimme digitale documentverwerking van TriFact365 voor stichtingen en verenigingen.

pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 17.000 organisaties werken al met TriFact365

TriFact365 versnelt factuurverwerking voor verenigingen en stichtingen

Als penningmeester en bestuurder van een stichting of vereniging heb je met TriFact365 software altijd inzicht en volledig grip op je factuurstroom.

Robothand en mensenhand vormen hart

Stichtingen en verenigingen innoveren met krachtige cloudsoftware

Als stichting of vereniging wil je natuurlijk niet te veel tijd (en geld) kwijt zijn aan je boekhouding. TriFact365 levert tijdbesparing voor alle stichtingen of verenigingen die facturen of bonnetjes verwerken. Onze cloudsoftware fungeert als een trechter voor je boekhoudpakket. Uniek is onze toonaangevende factuurherkenning voor stichtingen en verenigingen die automatisch binnen enkele seconden een boekingsvoorstel presenteert. TriFact365 heeft een realtime koppeling met alle top 10 boekhoudpakketten.

Stichtingen en verenigingen keuren facturen en declaraties goed via de smartphone

Met TriFact365 hebben penningsmeesters en bestuursleden een concrete oplossing in handen waarmee je via een mobiele app facturen en bonnetjes kunt laten goedkeuren. Een handige pushnotificatie geeft aan of er documenten ter goedkeuring voor je klaarstaan.

Je kunt geheel zelfstandig autorisatie en procuratie instellen want binnen TriFact365 werkt dat heel eenvoudig. Trainingen of dure consultants zijn dus niet nodig.

Kom je er niet uit dan kun je onze online kennisbank of gratis support benutten. Als stichting of vereniging houd je hiermee de kosten in de grip. Innovatie hoeft dus ook voor jouw sport- of culturelevereniging niet duur te zijn.

Een smartphone met de mobiele app van TriFact365 waarmee een foto gemaakt wordt van een kassabon.

Veelgebruikte functies door non-profit organisaties

Uitgebreide boekingsopties

Facturen kunnen automatisch in de juiste valuta geboekt worden en eventueel gespreid worden over meerdere periodes met de optie ‘Transitorische boeking‘.

Gestructureerd online archief

Binnen het archief wordt per boekingsstuk vastgelegd: de oorspronkelijke PDF, volledige journaalpost inclusief boekingsnummer, relatienaam, bedragen, audit trail en natuurlijk eventuele opmerkingen. Alle boekingen worden realtime verwerkt in jouw boekhoudpakket en opgeslagen in het online archief.

Vrijgesteld van BTW

Voer je als stichting of vereniging een administratie zonder BTW? Geen probleem! In TriFact365 hebben we speciaal voor deze stichtingen of verenigingen een instelling beschikbaar die hiermee rekening houdt.

Autorisatiemogelijk-
heden

Binnen TriFact365 zijn uitgebreide autorisatiemogelijkheden beschikbaar. Je kunt ongelimiteerd gratis gebruikers aanmaken  die facturen en bonnetjes uploaden en/of goedkeuren.

Gratis mobiele app

Werk je graag mobiel en ben je vaak onderweg? Dienen bestuursleden vaak declaraties in? Met de mobiele app van TriFact365 kun je eenvoudig bonnetjes fotograferen en deze realtime uploaden in de administratie.

Blokkeren voor betaling

Worden de betalingen van de facturen geregeld in het boekhoudpakket? Je kunt facturen eenvoudig geblokkeerd voor betaling inboeken. Wanneer de autorisatiewerkstroom is voltooid, wordt de factuur vrijgegeven voor betaling.

Stichting Sam Welzijn

Klantervaring – Stichting SAM Welzijn

“We willen naar de gemeente verantwoording af kunnen leggen, daarvoor is de goedkeuringsfunctie van TriFact365 cruciaal.”

De 6 belangrijkste voordelen voor non-profit organisaties

Tijdbesparend

TriFact365 minimaliseert handelingen voor penningmeesters en andere bestuursleden.

Kwaliteitverhogend

TriFact365 digitaliseert en verhoogt daarmee de kwaliteit van de werkstromen.

Scherpste tarieven

TriFact365 heeft de scherpste tarieven in de Nederlandse markt.

Geen training

TriFact365 is eenvoudig in gebruik en vereist weinig implementatietijd.

Supersnelle support

TriFact365 levert supersnelle persoonlijke support via e-mail, telefoon en chat.

Betrouwbaar en veilig

TriFact365 is AVG-proof en werkt met ISO-gecertificeerde infrastructuur.

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!