Digitale factuurverwerking, 8 voordelen van TriFact365

Benut alle 8 voordelen van digitale factuurverwerking met de software van TriFact365, waarmee je snel en eenvoudig je boekhouding automatiseert.

pijl die naar Start gratis wijst.
Klant-in-the-picture met digitale factuurverwerking van TriFact365

Voordeel 1. Wereldtop in klantvriendelijke digitale factuurverwerking

Aan jou de keuze. Afhankelijk van jouw voorkeur investeren we graag tijd in onze relatie, want als jij groeit dan groeien wij ook. Je kunt uitgebreid je wensen 1-op-1 kenbaar maken en daarbij maximaal gebruik maken van onze ondersteuning en boekhoudexpertise. Natuurlijk kan je ook alles zelf regelen en binnen 1 minuut gratis starten.

Vrouw zit aan tafel met kop koffie en glimlacht naar haar  telefoon waar ze kijkt naar TriFact365 voor digitale factuurverwerking software

Voordeel 2. De snelste factuurverwerking software

TriFact365 gebruik op grote schaal slimme algoritmen, waarmee we jouw complete factuurverwerking software naar topniveau brengen. In een paar seconden staat het boekingsvoorstel al voor je klaar. Eén simpele muisklik is meestal voldoende om de digitale factuur in je administratie te boeken. Met onze unieke realtime regelherkenning heb je alle facturen in no-time geboekt.

Bonnetje automatisch ingescand met de digitale factuurverwerking van TriFact365 software

Voordeel 3. Oók voor bonnetjes en overige documenten

TriFact365 is een universeel aanleverportaal voor alle boekingsdocumenten die met de administratie te maken hebben. Dit betekent dat dagelijks hoge volumes inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes en declaraties worden verwerkt.

Universel documentenportaal
Aanlevering van boekingsdocumenten vindt plaats via e-mail, webportaal of iOS/Android app, zodat gebruikers flexibel zijn en zelf het meest optimale aanleverproces kunnen bepalen.

e-mail voor automatische aanlevering

E-mail

webportaal voor upload van facturen

Webportaal

app voor aanlevering van bonnetjes

iOS/Android app

Duimpje omhoog voor digitale factuurverwerking met aanvullende autorisatie workflows

Voordeel 4. Realtime inzicht in de status van alle facturen

Met TriFact365 heeft het management direct inzicht in de status van een factuur. Ook als gebruiker kun je, afhankelijk van de toegekende rechten, meekijken in de facturenstroom. Hierdoor bewaak je doeltreffend alle openstaande handelingen.

Realtime inzicht in digitale factuurverwerking met automatische workflows in TriFact365 software

Voordeel 5. Digitale factuurverwerking inclusief autorisatieflows

Digitale werkstromen zijn beschikbaar voor het autoriseren van documenten via portal of mobiele app. Het fysiek verplaatsen van facturen voor een handtekening is verleden tijd. Je weet altijd waar of bij wie een digitale factuur zich bevindt. Je weet altijd bij wie of waar een factuur zich bevindt en bent nooit meer facturen kwijt.

Voorbeeld van controle IBAN nummer met de digitale factuurverwerking van TriFact365 software.
Kubus als voorbeeld van een digitaal documentenportaal

Voordeel 6. Minder fouten met automatische factuurverwerking

Gegevens op de factuur worden automatisch gecontroleerd en vergeleken met de gegevens uit de database. Zo filtert TriFact365 automatisch dubbele facturen eruit. Een ander voorbeeld is de snelle visuele controle van IBAN nummer, handig voor controle van betalingen.

Voordeel 7. Online archief

Iedere gebruiker bouwt een eigen archief op met documenten dat eenvoudig doorzoekbaar is. Dit digitale archief bespaart klanten papier, ruimte en vooral tijd omdat alle documenten veilig zijn opgeslagen en snel zijn terug te vinden.

Voordeel 8. Makkelijke plugins voor digitale factuurverwerking

TriFact365 integreert eenvoudig met financiële systemen zoals boekhoudpakketten en ERP software. Koppelingen zijn beschikbaar voor de complete top 10 in Nederland.

Meer voordelen en functies van digitale factuurverwerking met TriFact365

Calculator om de voordelen voor digitale declaraties aan te tonen als extra voor digitale factuurverwerking.

Eén online platform, ook voor declaraties

Ontzorg gebruikers door ze ook digitaal te laten declareren. Nooit meer gedoe met declaraties.

Bekijk digitaal declareren

GitHub light logo om de associatie te duiden met robotic accounting

Concrete visie op robotic accounting

Een visie op robotic accounting en het behalen van strategische voordelen voor jouw organisatie.

Bekijk robotic accounting

Grafiek met stijgende cijfers om vertrouwen te geven voor een toekomstbestendige aanpak met digitale factuurverwerking.

Toekomstbestendige aanpak

We bouwen met het oog op de toekomst, wij zijn wendbaar en luisteren naar klanten.

Bekijk de TriFact365-aanpak

Gericht op de toekomst en no-hands-accounting met digitale factuurverwerking

Eén doel: automatisch boekhouden

We verliezen nooit ons uiteindelijke doel uit het oog, alles is gericht op: no-hands-accounting.

Bekijk no-hands-accounting

Veelgestelde vragen

Wat is digitale factuurverwerking?

Digitale factuurverwerking is een verzamelterm voor het hele automatiseringsproces dat een factuur doorloopt. Dus vanaf het moment van ontvangst, de aanvullende werkstromen, de automatische journaalposten in het boekhoudpakket tot aan het klaarzetten van de betaling en de archivering met audit trail.

Hoe bepaal ik de voordelen van digitale factuurverwerking software?

Je bepaal eerst hoe de huidige werkprocessen zijn ingericht en vergelijkt deze met de werking van jouw software voor digitale factuurverwerking. Analyseer de verschillen en zet de voor-en nadelen op een rij, waarna je een besluit neemt.

Hoeveel kosten kan ik besparen met digitale factuurverwerking?

Voor een gemiddelde toepassing in het MKB schatten wij in dat ongeveer 70% kostenbesparing mogelijk is. In situaties waarbij nog veel papieren facturen worden verwerkt kan dit oplopen tot een kostenvoordeel van 90%. Goed om te weten: TriFact365 hanteert de scherpste tarieven in de markt, daarmee heb je het eerste kostenvoordeel al voor het grijpen.

Waarom switchen naar digitale factuurverwerking?

Digitale factuurverwerking levert forse kostenbesparingen op, door vergaande automatisering kun je de arbeidskosten tot wel 90% verlagen. Daarnaast versnel je de doorloopsnelheid waarmee facturen worden verwerkt, met als bijkomend voordeel actuelere rapportages en btw aangiftes. Tenslotte draag je met papierloze factuurverwerking een steentje bij voor een beter milieu!

Wat is speciaal aan TriFact365 voor factuurverwerking?

TriFact365 is dé nieuwe standaard voor accountants en het MKB op het gebied van digitale factuurverwerking. We bieden het complete factuurverwerkingsproces op topniveau aan, daarbij ontvang je geïntegreerd de TriFact365 Scan & Herken software, deze is bloedsnel en toonaangevend nauwkeurig in factuurherkenning. TriFact365 ontvangt niet voor niets de meeste 5 sterrenwaarderingen van alle Apps gemeten over alle Top 10 ERP- en boekhoudpakketten!

Hoe start ik met TriFact365

TriFact365 is eenvoudig in gebruik te nemen en koppel je eenvoudig met je boekhoudpakket, zonder dure consultants heb je in 15 minuten digitale factuurverwerking gratis ingericht. START GRATIS.

Ontdek onze plugin voor de makkelijkste digitale factuurverwerking

Ga je mee op reis naar 100% automatische factuurverwerking?

Ontdek vandaag nog TriFact365, probeer 30 dagen gratis!