Factuurverwerking automatiseer je met TriFact365

Bespaar tijd & geld met slimme factuurverwerking.

pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 17.000 organisaties werken al met TriFact365

Alles-in-één cloudsoftware voor de snelste factuurverwerking

TriFact365 software is de absolute top in factuurverwerking. Koppel je boekhouding met TriFact365 en ervaar hoe je de verwerking van facturen en bonnen automatiseert.

Laptop en smartphone met software van TriFact365 voor factuurverwerking

Universeel aanleverportaal

TriFact365 is een universeel aanleverportaal voor zakelijke documenten die met de administratie te maken hebben. Dagelijks worden wereldwijd hoge volumes inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnen en declaraties aangeleverd.

Aanlevering van documenten vindt plaats via e-mail, webportaal of iOS/Android app.

Factuurverwerking met slimme algoritmen

TriFact365 gebruik op grote schaal slimme algoritmen, eigenlijk is dit de truc waarmee we de factuurverwerking naar topniveau brengen. In een paar seconden staat het boekingsvoorstel voor je klaar. Voortaan hoef je alleen nog maar een visuele controle uit te voeren bij het inboeken van facturen. Eén simpele muisklik is meestal voldoende om de factuur in je administratie te boeken zodat deze direct gereed is voor BTW aangifte.

Met slimme algoritmen heb je alle facturen in no-time geboekt. Digitale factuurverwerking bevordert de doorloopsnelheid van facturen en verhoogt merkbaar de kwaliteit van werkprocessen.

Computerschermen met algoritmen voor factuurverwerking met TriFact365
Robothand en mensenhand vormen hart

Slimme werkstromen voor digitale factuurverwerking

Krachtige werkstromen zijn beschikbaar voor het autoriseren of procureren via portal of mobiele app. Het fysiek verplaatsen van facturen voor een handtekening is verleden tijd.

Fotografeer en upload ook al je bonnetjes met onze mobiele app. Budgethouders autoriseren facturen én bonnetjes met één simpele swipe.

Belangrijkste voordelen

Complete digitale factuurverwerking van A to Z op topniveau, toonaangevend in nauwkeurige factuurherkenning én bloedsnelle boekingsvoorstellen, dat is TriFact365! Met de kant-en-klare Document Hub verzamel je eenvoudig en snel alle facturen van leveranciers, klanten en andere organisaties. De automatische sorteerrobot bekijkt ieder binnengekomen document en sorteert deze naar documenttype (Inkoop/Verkoop etc), waarna automatisch de juiste Workflow start. Bevorder samenwerking in je organisatie door gebruik te maken van GRATIS aanlevergebruikers. Boekhouden wordt eenvoudig en veel minder foutgevoelig met de ingebouwde controles op bijvoorbeeld dubbele facturen en IBAN nummer. Benut TriFact365 voor kant-en-klare boekingen tot op regelniveau die binnen enkele seconden verschijnen. Het digitale online archief met audit trail maakt de propositie compleet. Kortom, TriFact365 is topkwaliteit in digitale factuurverwerking software.  

Wil je meer weten over digitale factuurverwerking met TriFact365? Ik beantwoord graag al je vragen.

Rick Spek Sales TriFact365

Rick Spek, Sales Consultant TriFact365

  • Alles-in-één
  • Aanleverportaal met e-mail, portaal of mobiele app
  • Voor alle (buitenlandse) facturen en gangbare bestandsformaten
  • Document Hub sorteert automatisch binnengekomen facturen
  • Optionele Workflows
  • Ingebouwd de Nr 1. Scan & Herken software!
  • Binnen enkele seconden journaalposten op regelniveau
  • Automatisch signalering voor dubbele facturen en IBAN nummer
  • 24/7 inzicht in de status van facturen
  • Topkwaliteit software, service én de scherpste tarieven!

Veelgestelde vragen

Wat is factuurverwerking?

Factuurverwerking is het hele proces dat een leveranciersfactuur doorloopt, dus vanaf het moment van ontvangst, de aanvullende werkstromen, de automatische journaalposten in het boekhoudpakket tot het klaarzetten van de betaling en de archivering met audit trail.

Hoe bepaal ik de voordelen van digitale factuurverwerking software?

Bepaal eerst hoe de huidige werkprocessen zijn ingericht en vergelijk deze met de werking van digitale factuurverwerking. Analyseer de verschillen en zet de voor-en nadelen op een rij, waarna je een besluit neemt. Met TriFact365 Software heb je 30 dagen GRATIS en vrijblijvend de tijd om alle voordelen kritisch te beoordelen.

Hoeveel kosten kan ik besparen met digitale factuurverwerking?

Voor een gemiddelde toepassing in het MKB schatten wij in dat ongeveer 70% kostenbesparing mogelijk is. In situaties waarbij nog veel papieren facturen worden verwerkt kan dit oplopen tot een kostenvoordeel van 90%. Goed om te weten: TriFact365 hanteert de scherpste tarieven in de markt, daarmee heb je het eerste kostenvoordeel al voor het grijpen.

Waarom switchen naar digitale factuurverwerking?

Digitale factuurverwerking levert forse kostenbesparingen op, door vergaande automatisering kun je de arbeidskosten tot wel 90% verlagen. Daarnaast versnel je de doorloopsnelheid waarmee facturen worden verwerkt, met als bijkomend voordeel actuelere rapportages en btw aangiftes. Tenslotte draag je met papierloze factuurverwerking een steentje bij voor een beter milieu!

Wat is speciaal aan TriFact365 voor factuurverwerking?

TriFact365 is dé nieuwe standaard voor accountants en het MKB op het gebied van digitale factuurverwerking. We bieden het complete factuurverwerkingsproces op topniveau aan, daarbij ontvang je geïntegreerd de TriFact365 Scan & Herken software, deze is bloedsnel en toonaangevend nauwkeurig in factuurherkenning. TriFact365 ontvangt niet voor niets de meeste 5 sterrenwaarderingen van alle Apps gemeten over alle Top 10 ERP- en boekhoudpakketten!

Hoe start ik met TriFact365

TriFact365 is eenvoudig in gebruik te nemen en koppel je eenvoudig met je boekhoudpakket, zonder dure consultants heb je in 15 minuten digitale factuurverwerking gratis ingericht. START GRATIS.

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!