Pathé Thuis maakt on demand gebruik van TriFact365 Scan en Herken

Pathé Thuis biedt online en on demand bioscoopfilms voor jouw thuisbioscoop. Films die net uit de bioscoop komen kun jij al in je eigen thuisbioscoop bekijken en je betaalt alleen voor wat je écht kijkt. Zo heb je altijd de beschikking over meer dan 4000 films van de grootste filmproducenten en deze als eerste thuis. Of je nu vanaf de bank of onderweg de beste films wilt kijken, dat kan altijd en overal online, via de app of gewoon op je tv.

man, vrouw en Kind kijken samen TV op de bank

Tijd besparen met online en on demand werken

Pathé Thuis maakt sinds 2015 gebruik van TriFact365. Wat TriFact365 Pathé Thuis biedt is een scan en herken oplossing met kant-en-klare boekingsvoorstellen die alleen nog gecontroleerd hoeven te worden. “Mijn collega’s en ik hebben met TriFact365 altijd inzicht in de boekingen en facturen met het online Archief van TriFact365. Bij de jaarafsluiting kan ik eenvoudig aanvullende gegevens zoeken in TriFact365 en deze aanbieden bij de accountant.”, zegt Tamara van Draanen assistent-controller bij Pathé Thuis over TriFact365. Tamara heeft met TriFact365 veel minder tijd nodig om facturen te verwerken. “De tijdsbesparing die TriFact365 oplevert komt doordat ik van het boekingsvoorstel direct de juiste boeking kan maken, bijvoorbeeld door te kiezen voor een transitorische boeking. Fouten bij het boeken van facturen worden bijna niet meer gemaakt omdat er onder andere een controle op dubbele boekingen aanwezig is.”

Naast het boeken van de facturen gebruiken Tamara en haar collega’s TriFact365 ook voor het digitaal goedkeuren van facturen. Binnen Pathé Thuis zijn er verschillende budgetverantwoordelijken die facturen goedkeuren op basis van de geleverde dienst/product door een leverancier, bijvoorbeeld voor de marketing van films en Pathé Thuis. “Mijn collega’s loggen in op de portal van TriFact365 en keuren de facturen goed die ik voor ze heb klaargezet. Alle informatie die nodig is om te kunnen procureren is voor de collega’s beschikbaar. Daarbij kunnen zij altijd zien wat ze in het verleden hebben goedgekeurd en kunnen ze bij het afkeuren van een factuur mij informeren over de reden.”

Pathe thuis, logo, films

Innovatief, gebruiksvriendelijk en de beste prijs/kwaliteitverhouding

Met TriFact365 heeft Tamara de beschikking over scan en herken software die zijzelf nooit hoeft te updaten. Updates en nieuwe technieken worden automatisch voor je klaargezet.

“TriFact365 is intuïtief te gebruiken en in te richten in vergelijking met andere scan en herken oplossingen waarmee ik heb gewerkt. Veel gegevens worden al voor mij ingevuld in het boekingsvoorstel. Zo kan ik een standaardrekening gebruiken wanneer de kosten altijd op hetzelfde grootboek geboekt moeten worden. Maar ook het voorstellen van de juiste leverancier en andere factuurgegevens vanuit de herkenning is erg plezierig. Ik hoef eigenlijk alleen nog maar een snelle controle te doen en de factuur aan te bieden bij de juiste collega voor procuratie.“

Naast de complete boekingsvoorstellen en de continue ontwikkelingen om de beste te zijn, heeft TriFact365 ook al jaren de scherpste tarieven in de markt. Alles is maandelijks opzegbaar, geen vaste contracten, geen verborgen kosten en je betaalt voor wat je gebruikt (autorisatie-gebruikers) en aanbiedt (documenten).

“Een factuur controleren kost maximaal 30 seconden. Veel gegevens zijn al herkend en correct ingevuld. Ik hoef alleen nog maar kleine dingen te controleren. Laten we vooral zo doorgaan met elkaar.”

Man en vrouw kijken tv op de bank met afstandsbediening in de hand
Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen