TriFact365 als groeiversneller voor BamBoek

CEO Thomas bij het logo van BamBoek

BamBoek is een jong en energieke onderneming opgericht in 2018 door Thomas Welcker. Met zijn onderneming ondersteunt Thomas eenmanszaken en VOF’s van A tot Z met hun financiële administratie en belastingaangifte. Daarnaast zijn zij een sparringpartner voor klanten. Tot voor kort ondersteunde Thomas zijn klanten allemaal zelf. Door de groei die BamBoek doormaakt is het team inmiddels uitgebreid en zijn ze nog opzoek naar nieuwe teamspelers. TriFact365 heeft BamBoek geholpen haar groei te realiseren.

“BamBoek is een groeiende onderneming die betrouwbare en gebruiksvriendelijke software toepast voor de verwerking van gegevens. Met BamBoek breken we met de gevestigde orde. Geen jasje dasje, maar een boekhouder waarmee je een biertje kunt drinken en die de boel goed op orde heeft. Jonge, moderne speelsheid, maar ook zakelijk met de juiste kennis in huis.”

CEO Thomas en het BamBoek boekhoudteam op kantoor achter computers.

TriFact365 en BamBoek werken samen

Sinds 2019 is TriFact365 BamBoek’s partner als het gaat om het aanleveren en verwerken van o.a. facturen en bonnen. Thomas had al eerdere ervaringen met TriFact365 als plug-in ter aanvulling op zijn boekhoudpakket.

“Bij mijn vorige werkgever heb ik destijds de hele administratie opgezet. Alles wat nog op papier gebeurde heb ik gedigitaliseerd met TriFact365, inclusief workflows voor goedkeuring. TriFact365 is HET factuurverwerkingsportaal voor onze klanten. Het is het eerste punt van vertrek, de basis van de administratie, een verlengstuk van ons boekhoudpakket. Klanten zien alleen TriFact365 en daarom vind ik het mooi om te zien dat TriFact365 blijft ontwikkelen.”

“TriFact365 is de software waarin klanten van BamBoek facturen aanleveren. Aangezien dit het enige is wat deze ondernemers hoeven te doen, zorgt BamBoek met het onboarding programma voor een vliegende start. Er wordt dan uitleg gegeven over de basisfunctionaliteiten van TriFact365.” TriFact365 ondersteunt haar klanten met maandelijkse webinars, een online kennisbank en instructievideo’s op de TriFact365 YouTube-kanalen (NL en EN). De kennisbank en video’s worden continu uitgebreid met nieuwe items. Zowel de kennisbank als het platform van TriFact365 zijn beschikbaar in meerdere talen zoals Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

“BamBoek gebruikt de linkjes naar de kennisitems en video’s om deze te versturen naar onze klanten zodat zij weten hoe ze moeten uploaden. Onze buitenlandse klanten kunnen ook voor Engelstalige kennisitems terecht in de kennisbank en op YouTube.”

BamBoek werkt processen uit op het whiteboard

Maar wat levert TriFact365 BamBoek nou eigenlijk op?

TriFact365 biedt BamBoek één platform voor de aanlevering en verwerking van facturen, bonnen en overige type documenten. BamBoek maakt met TriFact365 gebruik van de nieuwste technieken als het gaat om OCR-software, Artificial Intelligence en Machine Learning. Met de nieuwste technieken presenteert TriFact365 binnen enkele seconden een volautomatisch boekingsvoorstel inclusief uitgesplitste boekingsregels (automatische regelherkenning) waarbij o.a. omschrijvingen, bedragen, grootboekrekeningen en btw-codes automatisch worden voorgesteld. Het boekingsvoorstel hoeft dan alleen nog maar gecontroleerd te worden.

“Facturen en bonnen worden vanaf het moment van uploaden tot het maken van een boekingsvoorstel in een paar seconden aan de boekhouder gepresenteerd. Het boekingsvoorstel hoeft daarna alleen nog maar gecontroleerd te worden, waarbij een beroep gedaan wordt op de vakinhoudelijke kennis van BamBoek’s persoonlijke boekhouders.“

“BamBoek kan met TriFact365 haar klanten een uniforme werkwijze aanbieden die past bij onze visie en dienstverlening. TriFact365 inspireert ons als het gaat om de technologische ontwikkelingen. Zij lopen hierin voorop als het gaat om de automatische factuurverwerking. Hierdoor maken wij minder fouten en kunnen wij sneller werken. Door de automatisering met TriFact365 hebben wij meer tijd voor persoonlijk contact en dat is het leukste wat er is. Soms bellen wij klanten op, gewoon om te vragen hoe het gaat. Dat is hoe proactief wij zijn in onze klantrelatie.”

CEO Thomas aan de telefoon met een klant.

Van tijdswinst naar groei

In het afgelopen jaar is het aantal administraties dat BamBoek voert in TriFact365 gegroeid met 300%. Hoe heeft TriFact365 bijgedragen aan deze groei? Door het werken met TriFact365 worden standaard werkzaamheden geüniformeerd. Als gevolg van de uniforme werkwijze en de complete boekingsvoorstellen die TriFact365 voorstelt kost het maken van een boeking veel minder tijd dan bij traditioneel en andere vormen van boekhouden. Ook hoeven facturen niet meer te worden uitgevraagd. Facturen kunnen op elk gewenst moment aangeleverd worden door deze te uploaden, te e-mailen of te fotograferen. TriFact365 bespaart voor de ondernemer niet alleen in tijd, maar ook in de kosten. Naast de tijdsbesparing die kostenbesparing oplevert, biedt TriFact365 voordelige abonnementen.

“Zelf heb ik recent nog facturen verwerkt en ik stond weer verbaasd hoe goed de boekingsvoorstellen zijn en hoe snel ik een boeking kan verwerken. Het is onze intentie om de prijzen de komende jaren niet te hoeven corrigeren voor inflatie, omdat we door de samenwerking met TriFact365 steeds efficiënter kunnen werken. Van het partnerschap met TriFact365 word ik erg blij. Het is een samenwerking waarbij iedereen wint.”

Logo BamBoek

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen