TriFact365 koppelt nu ook met iMUIS Online

Met ingang van mei 2021 kunnen alle klanten van King Software gebruik maken van TriFact365 in combinatie met iMUIS Online.

Pre-accounting: structuur, precisie en snelheid in de aanlevering van documenten
Met TriFact365 krijgen iMUIS Online gebruikers de beschikking over de nr 1. Pre-Accounting software. Dus geen gedoe meer binnen je organisatie met het verzamelen van facturen en declaraties. Alle financiële documenten verzamel je voortaan snel en eenvoudig. TriFact365 classificeert documenten via slimme workflows waarna je een automatisch boekingsvoorstel ontvangt. Of dit nu via e-mail, portal of mobiele app plaatsvindt, de lean-processing technieken van TriFact365 besparen je organisatie tijd bij de boekhouding.

Koppeling met King Business Software
Versnel je administraties in iMUIS Online met TriFact365

Geavanceerde herkenningstechnieken, verwerk ook 300 facturen per uur
Met TriFact365 haalt je organisatie een superieur product in huis als het gaat om gebruiksvriendelijkheid, moderne architectuur en herkenningstechnieken. Zelflerende algoritmen verbeteren doorlopend de factuurherkenning waardoor de verwerking van facturen en bonnetjes een feest is. Via een moderne interface kun je als gebruiker, waar nodig, de laatste puntje op de ï zetten, zodat het journaliseren vliegensvlug gebeur. Met TriFact365 kun je 300 facturen per uur verwerken, tel uit je winst.

Slimme integratie met iMUIS Online
De integratie werkt eenvoudig en snel. Binnen een paar minuten is de koppeling gelegd en kun je aan de slag. Geen dure installaties, geen consultants, gewoon aan de slag en testen maar! Je kunt 30 dagen volledig gratis testen tot een maximum van 250 facturen. Ruim voldoende, om een goede indruk te krijgen.

Een groot deel van de facturen komt tegenwoordig al digitaal binnen in het MKB. Als organisatie wil je deze efficiënt verwerken zodat je de boekhouding op orde hebt en tijdig leveranciers betaalt. Menig organisatie worstelt daarbij met een complexe autorisatieflow van de facturen. Gelukkig is factuurverwerking in TrIFact365 kinderlijk eenvoudig. Je klikt in no-time de benodigde autorisatieflows in elkaar, zodat binnengekomen facturen automatisch worden geleid naar de juiste personen voor digitaal akkoord.

Hoe ziet TriFact365 er dan uit?
Onze klanten geven vaak aan dat TriFact365 een verademing is qua gebruiksvriendelijkheid en er strak uitziet. Om je alvast een voorproefje te geven zie je hieronder een herkende factuur met de boekingssuggestie. Let op: bij TriFact365 is dit tot op regelniveau, ook voor PDF-facturen!

TriFact365 Scan en Herken controlescherm

Meer weten?
Werk je nog niet met TriFact365? Vraag hier direct een proefversie aan! Je kunt meteen beginnen met testen en TriFact365 gedurende 30 dagen uitproberen.

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen