TriFact365 verwelkomt Oscar van Zanten als nieuwe collega!

welkom oscar

Sinds maart komt Oscar van Zanten het ontwikkelteam van TriFact365 versterken! Lees hieronder hoe hij de eerste weken bij TriFact365 heeft ervaren.

“Als HBO ICT-student zocht ik naar een passende bijbaan en vond deze bij TriFact365 als App Developer. Dit geeft mij de kans om meer praktijkervaring op te doen in het ontwerpen en schrijven van commerciële software. Daarnaast ben ik ook erg enthousiast over het werken in een bedrijf en in teamverband. Ik werk binnen een erg open en gezellig team, waar de lijntjes kort zijn met het management. Als ik vragen heb kan ik deze gerust stellen en even ergens binnenlopen om een gesprek aan te gaan. Bij binnenkomst mocht ik direct werken aan de mobiele app van TriFact365. Binnen het ontwikkelteam wordt mij veel vrijheid gegeven om zelf dingen te ontwerpen voor de mobiele app. Dit geeft mij de kans om te laten zien wat ik kan. Ik word uitgedaagd om kritisch te kijken naar mijn werk en dit realistisch te plannen en te communiceren. Ik heb er veel plezier in en kijk vol optimisme naar de toekomst en waar deze mij brengt!”

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen