TriFact365 verwelkomt Vincent Tseng als nieuwe collega!

Vincent Tseng

Sinds oktober 2018 versterkt Vincent Tseng het Development team van TriFact365 als Software Developer! Lees hieronder hoe hij de eerste maanden bij TriFact365 heeft ervaren.

Na enkele jaren in de industriële automatisering te hebben gewerkt ben ik een aantal maanden geleden overgestapt naar TriFact365. Destijds was ik op zoek naar een wat kleiner innovatief bedrijf die gebruik maakt van de nieuwste technologieën in hun producten. Na deze paar maanden kan ik met zekerheid zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik werk nu in een hecht team in een informele en gezellige sfeer aan mijn eigen deelprojecten. Er is veel ruimte voor creativiteit en je krijgt de vrijheid om naar eigen inzicht je werk te doen. Doordat het team groeit krijg je naast de technische uitdagingen ook steeds meer te maken met zaken zoals coördinatie van projecten, kennisdeling en formalisatie van werkprocessen. Kortom, een mooi groeiend bedrijf om deel van uit te maken.’

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen