Terugblik op 2018 en vooruitblik op 2019

In deze blogpost blikken we terug op het afgelopen jaar. In 2018 hebben we veel nieuwe functionaliteit ontwikkeld en hebben we nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Lees hieronder wat er in 2018 allemaal ontwikkeld is en wat we gaan doen in 2019.

Wat hebben we ontwikkeld in 2018?
2018 stond in het teken van het verbeteren van de herkenningsalgoritmen. We hebben een aantal mooie stappen gemaakt. Zo hebben we in het najaar nog een update gedaan waarbij we nu beter en meer volledige voorstellen kunnen doen voor nieuwe relaties. Ook de algehele herkenning van facturen is verbeterd.

Daarnaast hebben we vooral de focus gelegd op het verbeteren van de koppelingen met de boekhoudpakketten. Zo is transitorisch boeken, het werken met afwijkende periode-instellingen, vreemde valuta en het blokkeren van facturen voor betaling voor veel administraties beschikbaar gemaakt. Ook hebben we in de zomer een volledig vernieuwde versie van onze mobiele app uitgerold. Wil je graag een volledig overzicht van alle updates inzien? Bekijk hier onze updatepagina.

Wat gaat er in 2019 gebeuren?
In 2019 staat wederom de herkenning centraal. Automatische regelherkenning is nog in ontwikkeling en hopen we snel beschikbaar te kunnen maken. Daarnaast zal gefocust worden op het verminderen van de handelingen en het versnellen van het verwerkingsproces. Verschillende functies die hieraan moeten bijdragen zullen gefaseerd ontwikkeld en uitgerold worden.

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen