Boekhouding Online: Waarom persoonlijk contact voor Spijker Accountancy erg belangrijk is

Klantvoorbeeld Spijker Accountants voor Boekhouding Online met TriFact365 en Exact Online
Klantvoorbeeld Spijker Accountants

Spijker Accountancy voorziet kleine en middelgrote organisaties in hun financiële en fiscale behoeften. Ze zijn onder andere gespecialiseerd in loonadministratie in de Bouw- en de Welzijns- en Ziekenhuissector. Spijker Accountancy verzorgt voor sommige klanten de gehele financiële administratie. Andere klanten doen zelf hun boekhouding online met hulp van hen. Marion Mulkens is één van de zes werknemers en partner van Rob Spijker, oprichter van het kantoor. Marion verzorgt de salarisadministratie en maakt intensief gebruik van TriFact365.

Persoonlijk contact met de klant

Marion vertelt dat ongeacht de overstap naar digitalisering persoonlijk contact met de klanten erg belangrijk is. “Wij hebben verschillende soorten klanten van verschillende generaties. De ene klant verwerkt grotendeels zijn eigen administratie waar de andere klant dit graag in overleg doet. Het gevaar van de toepassing van technologie is dat je je klanten niet meer persoonlijk ziet, ik ga dan ook graag eventjes langs. Een reden om langs te gaan is bijvoorbeeld het verwerken van de bonnetjes. Ik ga dan één keer in het kwartaal langs en upload met gebruik van de mobiele app van TriFact365 alle bonnetjes ter plaatse”, aldus Marion. De reacties van de klanten op de overstap naar digitaal en TriFact365 is erg positief geeft Marion aan. Vooral het eenvoudig aanleveren van de facturen is een pluspunt, het scheelt de klant facturen wegbrengen en/of opsturen.

Fair use policy

Sinds 2016 is Spijker Accountancy klant bij TriFact365 en in 2017 zijn ze overgestapt op het vaste abonnement. Marion vertelt dat ze door ‘scan en herken’ te googelen terecht zijn gekomen bij TriFact365. “We werken met Exact Online en zij hebben ook een eigen scan en herken module. Alleen waren de kosten daarvan erg hoog”, zegt Marion. “We zijn toen gewoon gaan googelen en zo kwamen we bij TriFact365 terecht. Vooral de fair use policy van het vaste abonnement sprak ons erg aan”. De fair use policy van TriFact365 houdt in dat per gekoppelde administratie er 50 facturen inbegrepen zijn. “Wat klanten aan deze policy vooral aanspreekt is dat wanneer ze in de ene administratie meer dan 50 facturen uploaden en in de andere administratie minder, dit tegen elkaar opweegt”, zegt Rick Spek, Inside Sales Consultant bij TriFact365.

Fair use policy voor scan en herken bij abonnement Vast in TriFact365.
Fair use bij Tarieven van TriFact365

Gebruiksvriendelijk

Naast de scherpe tarieven was gebruiksvriendelijkheid van de software voor Marion ook een reden om te gaan werken met TriFact365. “Ik vind het erg fijn dat wanneer er geboekt moet worden op een nieuwe crediteur of debiteur, TriFact365 een voorstel presenteert. Dit scheelt mij veel tijd aangezien ik niet alle gegevens van de crediteur/debiteur handmatig in hoef te vullen”, aldus Marion. De tijdwinst die dit oplevert zorgt ervoor dat Spijker Accountancy tijd overhoudt voor onder andere het persoonlijke contact met de klanten. “In de doorontwikkeling van TriFact365 is gebruiksvriendelijkheid een belangrijke pijler. Bij het ontwikkelen van nieuwe features nemen we de wensen van onze klanten mee. Hun wensen gebruiken wij als leidraad voor wat er ontwikkeld wordt”, aldus Kristian van Dijk, Product Owner bij TriFact365.

Waarom TriFact365 voor je Boekhouding Online?

TriFact365 levert een cloudoplossing voor digitale verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Deze documenten kunnen eenvoudig geüpload worden via de webapplicatie, e-mail en mobiele app. De scan en herken software werkt realtime en volledige automatisch met zelflerende algoritmen. Een realtime koppeling is mogelijk tussen TriFact365 en de grootste boekhoudpakketten in Nederland.

Verder lezen? Bekijk alle voordelen van TriFact365.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen