TriFact365 realiseert koppeling met King Business Software

Koppeling met King Business Software

De afgelopen tijd zijn we samen met King Business Software druk bezig geweest om een koppeling tot stand te brengen tussen TriFact365 en King. Vanaf nu is het mogelijk, want TriFact365 realiseert koppeling met King!

Eerder werd al een koppeling gerealiseerd met de nieuwe cloudoplossing King Anywhere en vanaf vandaag dus ook met de ERP-oplossing van King Business Software.

Laagdrempelige implementatie

De kracht van deze nieuwe koppeling is te vinden in de laagdrempelige implementatie. Het is nu voor het eerst mogelijk om plug-and-play verbinding te maken met King. Vanaf King 5.60 wordt namelijk standaard de King Connector meegeleverd waardoor deze eenvoudige koppeling beschikbaar is.

Als ondernemer én accountant kun je vanaf vandaag nog sneller en nog eenvoudiger de administratie bijwerken in King. TriFact365 is dé scan en herken cloudoplossing voor realtime verwerking van bonnetjes, inkoop- en verkoopfacturen. Papieren facturen, UBL– of PDF-facturen kunnen op deze manier eenvoudig worden gedigitaliseerd, geboekt en gearchiveerd in je boekhouding. Daarnaast biedt TriFact365 uitgebreide autorisatiewerkstromen en een handige mobiele app voor het on-the-go uploaden en fiatteren van bonnetjes.

De online webapplicatie staat bekend om de combinatie van een hoog gebruiksgemak, uitstekende support en de scherpste tarieven van Nederland.

Een logische stap:

In het verleden zijn al vaak King- en TriFact365-gebruikers met de vraag gekomen of een koppeling mogelijk was. Een logische stap dus om de handen nogmaals ineen te slaan en het partnership tussen TriFact365 en King Business Software verder te verdiepen.

Werk je met King en wil je een koppeling realiseren tussen TriFact365 en jouw administraties? Neem contact op of vraag direct een proefversie aan via onderstaande knop!

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen