Pulsum accountants & adviseurs heeft gekozen voor TriFact365

Twee medewerkers van Pulsum Accountants & Adviseurs achter de balie

In februari kondigde Pulsum accountants & adviseurs het zelf al aan: Het accountantskantoor gevestigd in Haarlem heeft de overstap gemaakt naar de factuurverwerkingssoftware van TriFact365. Enkele maanden later blikken we terug met Marleen en Barbara.

Marleen: “Eén van de belangrijke redenen waarom we eerder dit jaar voor TriFact365 gekozen hebben is het Vast abonnement waarbij je het niet direct extra betaalt als een klant een grote bulk facturen aanlevert. In TriFact365 wordt dit automatisch gecompenseerd door klanten die in die maand minder facturen hebben.’ Barbara vult haar aan: “Verder hebben we begin dit jaar een aantal proefsessies gehad en dat is gewoon erg goed bevallen”.

Eenvoudig in gebruik te nemen

Barbara: “Ik heb vooral geholpen bij het communiceren van de nieuwe manier van werken naar onze klanten. Het installeren en het toewijzen van brievenbussen en dergelijke was heel eenvoudig, dit was daardoor heel snel geregeld. Ook was het heel eenvoudig om de klanten binnen TriFact365 te verdelen zodat je per persoon duidelijk inzichtelijk hebt wat je nog moet boeken voor welke klanten. Zo’n overzicht hadden we eerder niet, dat werkt erg prettig.”

Efficiënt en gestructureerd werken

Marleen: “Het is ook erg fijn dat TriFact365 één e-mailadres per klant hanteert waar de klant al zijn inkoop en verkoopfacturen heen kan sturen. En als we extra informatie van een factuur willen kopiëren kan dat ook heel eenvoudig door de informatie op de factuur aan te klikken.”

Barbara: “Het installeren van TrIfact365 is een incentive geweest om klanten meer te bemoedigen om regelmatig hun facturen in te sturen. Ook intern heeft het veel structuur gegeven. In TriFact365 is het heel eenvoudig om te zien wat je workload is en op basis daarvan kan je je dag indelen. Deze dingen bij elkaar leveren efficiëntie op. Het wegwerken van de werkvoorraad geeft niet alleen structuur, maar ook voldoening. Het geeft een goed gevoel als je je hele werkvoorraad hebt kunnen wegwerken.”

Over TriFact365

TriFact365 is een onafhankelijk Nederlands FinTech bedrijf, opgericht in 2012. Wij zijn leverancier van software waarmee financiële documenten efficiënt ingelezen kunnen worden in een breed scala aan verschillende boekhoudpakketten. Honderden accountants- en administratiekantoren maken gebruik van onze software.

Over Pulsum accountants & adviseurs

Pulsum accountants & adviseurs is een accountantskantoor gevestigd in Haarlem, sinds kort verhuisd naar de Haarlemmer Stroom in de Waarderpolder. De naam verwijst naar de polsslag van het leven. In rustige tijden is de polsslag van de bedrijvigheid laag, in roerige tijden hoog. De advisering van Pulsum voegt zich naar het ritme van uw onderneming. Pulsum staat open voor nieuwe klanten: Neem vooral vrijblijvend contact op.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen