Support > Aanleveren, uploaden en archiveren > Uploaden via e-mail

Uploaden via e-mail

Via de e-mail kunnen zowel inkoop- als verkoopfacturen worden aangeleverd. Stuur deze documenten naar het unieke e-mailadres van de betreffende administratie. Dit e-mailadres kun je terugvinden in TriFact365 via Instellingen > Administraties in de kolom Mailbox.

Dit e-mailadres wordt automatisch gegenereerd door het systeem en is niet aan te passen.

Lijst met administraties in TriFact365

Belangrijke aandachtspunten

1. Maximum grootte van een e-mail met bestanden is 10MB. Let op dat het boekhoudpakket nadere restricties kan stellen.
  2. TriFact365 accepteert de volgende bestandsextensies:
    • .pdf
    • .xml
    • Afbeeldingen (.bmp, gif, .jpg, .jpeg, .png, .tif, .tiff)
    • Excel- en Word-bestanden (.doc, .docx, .xls, .xlsx)
  3. Een XML-bestand dient altijd in combinatie met een PDF-bestand met dezelfde naam aangeleverd te worden.
  4. Om documenten direct aan het juiste type te koppelen in de portal, kun je gebruik maken van de volgende omschrijving aan het begin van het Onderwerp van de e-mail:
    1. inkoop‘ of willekeurig onderwerp: voor inkoopfacturen waarbij elke PDF wordt beschouwd als één factuur
    2. verkoop‘: voor verkoopfacturen waarbij elke PDF wordt beschouwd als één factuur
    3. bulkinkoop‘: deze PDF gaat naar de splitter met type inkoopfactuur
    4. bulkverkoop‘: deze PDF gaat naar de splitter met type verkoopfactuur

E-mails automatisch doorsturen

Wil je facturen automatisch laten doorsturen vanuit een eigen mailbox? Bekijk de volgende supportpagina voor meer informatie:

Andere uploadmogelijkheden

Lees hier meer over uploaden via de portal en mobiele app: