Vernieuwde koppeling met Unit4 Multivers

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest om onze koppeling met Unit4 Multivers te verbeteren. Voor zowel de lokale als online versie hebben we verschillende bugs aangepakt en nieuwe veelgevraagde functionaliteiten toegevoegd. In deze blog lees je alles over de vernieuwde koppeling met Unit4 Multivers, wat er allemaal vernieuwd is en hoe je eventueel kunt upgraden naar de nieuwe versie.

Wat is er nieuw?
TriFact365-gebruikers die werken met Unit4 Multivers hebben verschillende ontwikkelwensen bij ons geuit. Deze wensen hebben wij zoveel mogelijk proberen te verwerken in de vernieuwde koppeling. Zo kunnen gebruikers straks facturen boeken op dossiers en is het ook mogelijk om geen BTW te boeken, iets wat voorheen nog niet mogelijk was. Wanneer gebruik wordt gemaakt van procuratiewerkstromen, is het nu ook mogelijk om boekingen geblokkeerd voor betaling in te boeken. Nadat de procuratie voltooid is, zal de boeking gedeblokkeerd worden en beschikbaar worden gesteld voor betaling. Daarnaast zullen we op korte termijn vreemde valuta ondersteunen voor Unit4 Multivers.

Wat gebeurt er met de bestaande koppelingen?
Alle gebruikers van de online versie van Unit4 Multivers zijn automatisch overgegaan naar de vernieuwde koppeling. Wanneer je met de lokale versie werkt, is een installatie nodig om met de vernieuwde koppeling te kunnen werken. Hier hebben wij installatiebestanden en een handleiding voor beschikbaar. Ook kunnen wij eventueel een implementatiepartner inschakelen om de installatie uit te voeren. Alle bestaande koppelingen blijven gewoon werken zonder te upgraden naar de nieuwe versie.

Heb je vragen over de vernieuwde koppeling? Neem contact op met onze supportafdeling of bekijk alle functies van deze koppeling voor Unit4 Multivers.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen