Unit4 Multivers plug-in voor Scan en Herken versnelt je boekhouding

Ontdek de Unit4 Multivers plugin van TriFact365, start vandaag nog met de makkelijkste Scan en Herken software.

pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 17.000 organisaties werken al met TriFact365
Software Gemak of Unit4 Multivers online koppelt met Scan en Herken van TriFact365

Waarom Scan en Herken partner voor Unit4 Multivers?

TriFact365 helpt corporates, MKB, non-profit en accountants met de verwerking van declaraties, inkoopfacturen en verkoopfacturen in Unit4 Multivers Online. Na de overgang van Unit4 Multivers naar Exact zijn we natuurlijk ook partner voor de nieuwe naam: Software Gemak.

Robothand en mensenhand vormen hart voor TriFact365 en Unit4 Multivers Scan en Herken

De makkelijkste Scan en Herken software voor Unit4 Multivers

Als jarenlang partner van Unit4 Multivers weten ook de implementatiepartners inmiddels wat TriFact365 betekent als Scan & Herken specialist. Met onze toonaangevende herkenning van bonnetjes én facturen breng je je administratie binnen enkele minuten in topconditie. Benut ook alle voordelen en start vandaag nog met innoveren!

Toonaangevende factuurherkenning voor Unit4 Software

  • TriFact365 verwerkt realtime al je inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes in Unit4 Multivers. Voor elke boeking wordt ook een link naar de bijbehorende PDF meegestuurd naar de administratie.
  • Klanten en leveranciers kunnen eenvoudig worden aangemaakt of gewijzigd in TriFact365, waarna deze ook realtime worden aangemaakt of gewijzigd in Unit4 Multivers.
  • Boekingen kunnen direct in de juiste valuta ingeboekt worden. Unit4 Multivers rekent de bedragen automatisch om in de basisvaluta van de administratie.
  • Boekingen kunnen geblokkeerd voor betaling ingeboekt worden. Na goedkeuring wordt de boeking vrijgegeven voor betaling in Unit4 Multivers.
  • Per ongeluk een dubbele factuur geüpload? Geen probleem. TriFact365 geeft automatisch een melding wanneer een factuur al eerder is verwerkt.

Meer info over de koppeling tussen TriFact365 en Unit4 Multivers?

Brochure voor Unit4 Multivers Scan en Herken

Koppel eenvoudig Scan & Herken software met Unit4 Multivers

Unit4 Multivers Online koppel je eenvoudig Plug & Play. TriFact365 koppelt met Unit4 Multivers Small – Xtra Large. Voor een volledige werking van de koppeling is de Business Connector en Document Manager nodig. Neem hiervoor contact op met Unit4 of je implementatiepartner.

Wil je zien hoe eenvoudig het is om met TrIFact365 aan de slag te gaan? Bekijk dan de video hiernaast.

Het is niet meer mogelijk om met een lokale installatie van Unit4 Multivers te koppelen.

Digitale factuurverwerking voor Unit4 Multivers

Ook alle soorten inkoopfacturen en verkoopfacturen digitaliseert en automatiseert TriFact365 je boekhouding. Het maakt niet uit in welk bestandsformaat je aanlevert, of dit nu PDF, UBL, JPG, TIFF, PNG is. TriFact365 converteert eenvoudig naar PDF en stelt automatisch een journaalpost voor tot op regelniveau.

Controlescherm in TriFact365 voor digitale factuurverwerking in Unit4
TriFact365 mobiele app voor Unit4 Multivers

Digitaal declareren voor Unit4 Multivers

Ontdek digitale fiattering met de TriFact365 Mobiele App. Bonnetjes keur je voortaan goed met één klik of swipe. Ook het uploaden van foto’s werkt intuïtief. Met TriFact365 heb je nooit meer last van verfromfraaide bonnetjes die onleesbaar worden in je portemonnee.

Wat is Unit4 Multivers?

Unit4 levert cloud ERP voor MKB en grootbedrijf. De Bedrijfssoftware, waartoe ook Multivers en Boekhoudgemak behoren, is in 2020 verkocht aan Exact, waarmee TriFact365 ook koppelt. Op basis van de informatie die Exact heeft verstrekt zien wij geen veranderingen in de wijze waarop we onze Unit4 klanten blijven bedienen.

Wist je dat TriFact365 de meeste 5 sterren waarderingen heeft van alle top 10 boekhoudpakketten?

Vertrouwd door meer dan 20.000 bedrijven

Logo Plantsome
Logo Tiqets
Logo Crowe Foederer
Logo YourSurprise
Logo Bamboek

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!