Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Support > Beheer en instellingen > Accountgegevens en factuuroverzicht

Accountgegevens en factuuroverzicht

De Eigenaar kan via een dropdown bij de klantnaam in de blauwe menubalk naar de Accountgegevens. Hier kunnen abonnementsgegevens bekeken worden, bedrijfsgegevens gewijzigd worden, getekende overeenkomsten bekeken worden en ontvangen facturen voor het abonnement bekeken worden.

Abonnementsgegevens

Via het tabblad Abonnementsgegevens kan het huidige abonnement bekeken worden. Ook is er (indien beschikbaar) een historie aanwezig van alle voorgaande abonnementen.

Maak je gebruik van een proefversie? Dan kun je via de Abonnementsgegevens ook een betaald abonnement aanschaffen.

Bedrijfsgegevens

Via het tabblad Bedrijfsgegevens kun je de opgegeven bedrijfsgegevens en eventueel de afgegeven incassomachtiging wijzigen. Ook is het mogelijk om het e-mailadres aan te passen waarop je de facturen en eventuele betalingsherinneringen van TriFact365 wilt ontvangen.

Wanneer je gegevens aanpast, zul je het wachtwoord van jouw Gebruiker (de Eigenaar) moeten invullen om de aanpassing te bevestigen.

Overeenkomsten

Via het tabblad Overeenkomsten kun je de documenten inzien die je hebt ondertekend bij het aanschaffen van het abonnement. Wanneer onze Algemene voorwaarden en/of Verwerkersovereenkomst worden geüpdatet, kun je hier de nieuwste versie ondertekenen.

Factuuroverzicht

Via het tabblad Factuuroverzicht kun je alle facturen raadplegen die je van TriFact365 hebt ontvangen. Hier kun je zien of een factuur betaald is en je kunt eventueel de bijbehorende PDF downloaden.