Support > Autoriseren en procureren / Beheer en instellingen > E-mailherinneringen instellen

E-mailherinneringen instellen

Er bestaat in TriFact365 de mogelijkheid om autorisators en procurators e-mailherinneringen te versturen zodra er facturen voor hun in TriFact365 staan. Het beheer van de e-mailherinneringen is alleen toegankelijk voor de Beheerder. De Beheerder kan hiermee veilig stellen dat facturen tijdig worden verwerkt.

1. Ga naar Instellingen (tandwiel) > Administraties, vink E-mailherinnering aan bij de administratie waarvoor een e-mailherinnering ingesteld moet worden en klik op Opslaan.
  2. Ga naar Instellingen > E-mailherinnering en klik op Toevoegen.
  3. Selecteer het aantal uren na het uploaden van de factuur waarna de Gebruiker een reminder via de e-mail moet ontvangen. De eerste reminder mag pas na 24 uur verstuurd worden, dit om te voorkomen dat bijvoorbeeld ieder uur herinneringen worden verstuurd. Kies dus een tijdstip tussen 24 en 336 uur. Wil je bijvoorbeeld iedere dag een e-mailherinnering laten versturen? Vul dan 48 uur in bij Uren tot 2e en volgende e-mailherinneringen.
  4. Selecteer daarna de status (Autorisatie / Procuratie) waaraan de herinnering wordt gekoppeld.
  5. Geef een omschrijving mee aan de e-mailherinnering. Deze omschrijving wordt gebruikt om het onderwerp van de e-mail te vullen.
  6. In het veld Inhoud vul je de begeleidende tekst in, die de Gebruiker via de e-mail gaat ontvangen.
  7. Zet onderaan de pagina een vinkje bij Herinnering activeren en klik op Opslaan om de herinnering te gebruiken.