Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Support > Autoriseren en procureren / Beheer en instellingen > E-mailherinneringen instellen

E-mailherinneringen instellen

Er bestaat in TriFact365 de mogelijkheid om autorisators en procurators e-mailherinneringen te versturen zodra er facturen voor hun in TriFact365 staan. Het beheer van de e-mailherinneringen is alleen toegankelijk voor de beheerder. De beheerder kan hiermee veilig stellen dat facturen tijdig worden verwerkt.

Voordat je begint:

  1. Ga naar het tandrad rechtsboven en klik op ‘Administraties’.
  2. Vink het vakje ‘E-mailherinnering’ aan bij de administratie waarvoor een e-mailherinnering ingesteld wordt.

Stap 1
Ga naar het tandrad rechtsboven en klik op ‘E-mailherinnering’. Klik op ‘Toevoegen’

E-mail herinnering voor facturen autoriseren

Stap 2
Kies het aantal uren na het uploaden van de factuur waarna de gebruiker een reminder via de e-mail moet ontvangen. De eerste reminder mag pas na 24 uur verstuurd worden, dit om te voorkomen dat bijvoorbeeld ieder uur herinneringen worden verstuurd. Kies dus een tijdstip tussen 24 en 336 uur. Wil je bijvoorbeeld iedere dag een e-mailherinnering laten versturen? Vul dan 48 uur in bij ‘Uren tot 2e en volgende e-mailherinneringen’.

Stap 3
Kies daarna de status (autoriseren/procureren) waaraan de herinnering wordt gekoppeld. Je kunt nog een omschrijving toevoegen voor jezelf om de herinnering te categoriseren. In het veld ‘Inhoud’ vul je een tekst in, die de gebruiker via de e-mail gaat ontvangen.

E-mailherinneringen instellen

Stap 4
Zet een vinkje bij het veld ‘Herinnering activeren’ om de herinnering in werking te zetten. Daarna klik je op de button ‘Aanmaken’ om de herinnering op te slaan. Je kunt de herinnering ook tussentijds uit zetten, door het vinkje bij een specifieke herinnering uit te zetten.

E-mailherinnering activeren