Support > Autoriseren en procureren / Beheer en instellingen > E-mailherinneringen instellen

E-mailherinneringen instellen

Maak je gebruik van Autorisatie en/of Procuratie in TriFact365? Dan heb je de mogelijkheid om automatische e-mailherinneringen in te stellen. Autorisators en procurators ontvangen dan een e-mail wanneer er documenten klaarstaan om goed te keuren.

Ga naar Instellingen (tandwiel) > E-mailherinneringen.

Hier dien je een aantal instellingen te verrichten:

1. Zet E-mailherinneringen versturen op JA. Er komen nu extra velden beschikbaar.
  2. Geef bij Status aan of de e-mailherinneringen verstuurd moeten worden voor te autoriseren documenten, te procureren documenten, of allebei.
  3. Geef bij Versturen op aan op welke werkdagen de e-mailherinneringen verstuurd moeten worden.
  4. Klik op Opslaan wanneer je alles naar wens hebt ingesteld.
E-mailherinnering in TrIFact365. E-mailherinneringen versturen: Ja/nee. Status: Autoriseren, procureren of Auoriseren en procureren. Versturen op: maandag ja/nee/ dinsdag ja/nee, woensdag ja/nee, donderdag ja/nee, vrijdag ja/nee.
Melding: Onderstaande tekst zal als e-mailherinnering naar de gebruiker verstuurd worden:

Onderwerp: Er staan documenten klaar om goed te keuren

Beste [naam]

Er staan op dit moment documenten voor je klaar om goed te keuren.
klik op onderstaande knop om direct te starten en voorkom dat de verwerking van deze documenten verraagd wordt.

Onderstreept: Start met goedkeuren

Met vriendelijke groeten,
TriFact365

Administraties
Nadat je de E-mailherinneringen hebt ingesteld, dien je nog aan te geven voor welke administraties deze verstuurd moeten worden.

1. Ga naar Instellingen (tandwiel) Administraties.
  2. Vink E-mailherinnering aan bij de administratie waarvoor e-mailherinneringen verstuurd moeten worden.
  3. Klik op Opslaan.

Hierna worden de e-mailherinneringen verstuurd naar autorisators en/of procurators die documenten klaar hebben staan om goed te keuren.