Support > Aanleveren, uploaden en archiveren / Mobiele app > Uploaden via de mobiele app

Uploaden via de mobiele app

Via de mobiele app kun je foto’s van bonnetjes maken en uploaden naar TriFact365.

Stap 1
Download de mobiele app (iOS en Android) en log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord (meer informatie).

Stap 2
Klik op Uploaden.

Stap 3
Selecteer de Administratie. Vervolgens kies je of je een foto wilt maken of een bestaande foto vanuit je galerij wilt uploaden.

Bonnetjes uploaden via de mobiele app

De mobiele app is ontworpen om bonnetjes te fotograferen. We adviseren daarom om papieren facturen in te scannen en te versturen via e-mail of te uploaden in de portal.

Stap 4
Snijd de foto bij indien nodig. Verplaats de hoeken/zijkanten tot de foto goed is bijgesneden. Klik vervolgens op Bijsnijden. De foto wordt nu geüpload naar TriFact365.

Wil je de foto niet bijsnijden? Klik dan direct op Bijsnijden. Je kunt nu optioneel de bestandsnaam of een opmerking meegeven. Hierna wordt de foto verstuurd naar TriFact365.

Je krijgt vervolgens een melding wanneer de foto verstuurd is.

Stap 5
Ga in het beginscherm naar het menuknopje rechtsboven en klik op Uploadhistorie. Hier kun je zien welke foto’s jij als Gebruiker hebt geüpload. Alleen de laatste 100 foto’s zijn te raadplegen.

Je ziet daarnaast ook de administratie, datum en tijdstip.

TriFact365 mobiele app, crop foto van kassabon, selecteer administratie om foto van bon te uploaden, bekijk aantal documenten/facturen/bonnetjes die geautoriseerd moeten worden.