Inloggen en wachtwoord wijzigen

Op het inlogscherm van TriFact365 dien je het e-mailadres en wachtwoord van je gebruiker in te vullen. Deze heb je per e-mail van ons ontvangen.

Wachtwoord vergeten?

Wanneer je het wachtwoord niet meer weet, kun je klikken op de link ‘Wachtwoord vergeten?’. Je dient dan je e-mailadres in te vullen waarna je een nieuw wachtwoord toegestuurd krijgt.

TriFact365 login screen

Wachtwoord wijzigen

Wanneer je voor de eerste keer inlogt wordt gevraagd om je wachtwoord te wijzigen. Daarnaast kun je in de portal zelf je wachtwoord wijzigen door rechtsboven naar je gebruikersnaam te gaan en te klikken op ‘Wachtwoord wijzigen’.

Het wachtwoord moet voldoen aan de volgende eisen:

• Minimaal 8 karakters lang
  • Minimaal één hoofdletter
  • Minimaal één kleine letter
  • Minimaal één cijfer
  • Minimaal één speciaal teken

LET OP: Het wachtwoord dient elke 180 dagen vernieuwd te worden.

Gebruiker gedeactiveerd

In verband met veiligheidsoverwegingen worden gebruikers automatisch gedeactiveerd wanneer langer dan 120 dagen niet is ingelogd.

Je krijgt bij het inloggen na 120 dagen automatisch een activatielink per e-mail toegestuurd. Met deze link kun je de gebruiker opnieuw activeren.