ICT Accountancy Praktijkdag: scan, herken, efactureren en robotic 2017

ICT Accountancy Jaarcongres

Op woensdag 13 september organiseert onderzoeksbureau GBNED voor de zesde keer de ICT Accountancy Praktijkdag. TriFact365 zal ook dit jaar aanwezig zijn en deelnemen aan het seminar. De focus van deze dag zal ditmaal liggen op Robotic Accounting met als onderdeel Machine Learning. Ook TriFact365 omarmt deze trend en zal een expertbijdrage leveren over Robotic Accounting en Machine Learning.

Tijdens deze Praktijkdag kun je kennismaken met allerlei mogelijkheden rondom scannen, herkennen, elektronische factuurverwerking en robotic accounting. Daarnaast zal het rapport “Scannen en herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking op basis van robotic accounting 2017” worden besproken waaraan ook TriFact365 een bijdrage heeft geleverd.

Programma:

  • Conclusies rapport “Scannen en herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking op basis van robotic accounting 2017“.
  • Presentaties/toelichting uit de (gebruikers)praktijk met scannen/herkennen en elektronische factuurverwerking.
  • Robotic accounting en machine learning.
  • Ervaringen van de UBL Ketentest en factuurscenario’s.
  • De nieuwe EU-standaard EN 16931 voor elektronisch factureren.

Gedurende de dag zal TriFact365 aanwezig zijn op de informatiemarkt waarbij je graag willen vertellen hoe Robotic Accounting en Machine Learning bij TriFact365 een rol speelt.

Voor het volledige programma, klik hier.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen