Support > Foutmeldingen / Foutmeldingen algemeen > Foutmelding: Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord.

Foutmelding: Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord.

Foutmelding

Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord.

Is de gebruiker geblokkeerd of heb je problemen met inloggen? Vaak is de oplossing een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Stap 1
Klik onder de knop ‘Inloggen’ op ‘Wachtwoord vergeten?’

Stap 2
Vul hier je gebruikersnaam in (e-mailadres) en klik op versturen. Indien het e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt je per e-mail een nieuw wachtwoord.

Stap 3
Log in met het ontvangen wachtwoord.

Stap 4
Na het inloggen word je gevraagd het huidige wachtwoord te wijzigen. Vul bij ‘Huidige wachtwoord’ het wachtwoord in dat je hebt ontvangen. Vul bij ‘Nieuw wachtwoord’ en ‘Herhaal nieuw wachtwoord’ een zelf bedacht wachtwoord in dat voldoet aan de wachtwoordeisen.

LET OP

• Mail niet ontvangen? Controleer het spamfilter!
  • Let op dat jouw browser niet automatisch het oude wachtwoord invult met behulp van ‘auto-complete’. Vul expliciet het nieuwe wachtwoord in of werk het wachtwoord van auto-complete bij.
Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord