AccountView Web-API nu ook te koppelen met TriFact365

AccountView 9.6 Web-API is nu ook te koppelen met TriFact365, een innovatieve cloudapplicatie voor automatische verwerking van inkoopfacturen, bonnetjes en verkoopfacturen. TriFact365 was natuurlijk al gekoppeld met AccountView, maar op verzoek van vele gebruikers en AccountView dealers is de koppeling nu ook beschikbaar als Web-API.

visma vlaggen

TriFact365 Scan en Herken automatiseert het factuurproces

Met TriFact365 wordt de digitale verwerking van facturen heel eenvoudig gemaakt. De tijdbesparing begint al bij het ontvangen van facturen of bonnetjes via e-mail, smartphone, scanner of webapplicatie. Vervolgens worden deze facturen en bonnetjes automatisch door TriFact365 klaargezet in een boekingsvoorstel. Na akkoord wordt de journaalpost met PDF naar AccountView verzonden en bent u klaar. TriFact365 bevat standaard uitgebreide werkstromen voor het autoriseren van facturen. De ontwikkelingen op dit gebied gaan razendsnel. In het najaar van 2016 volgt een uitbreiding voor de mobiele app voor het mobiel goedkeuren (of afkeuren..) van facturen.

Verdere voordelen? Vanuit één TriFact365 account kan uniform worden gekoppeld en gewerkt met AccountView en Visma eAccounting.

De Web-API koppeling met Visma AccountView is binnen 5 minuten vanuit TriFact365 gelegd. Voorwaarde is een ingerichte CSO module aan de kant van AccountView. Deze CSO module wordt vanaf AccountView 9.6 standaard meegeleverd door Visma.

Omdat de koppeling volledig via de generieke AccountView Web-API tot stand komt is deze eenvoudig en generiek uit te rollen door bijvoorbeeld AccountView dealers en expert centrums.

TriFact365 kost slechts €0,99 per maand per gekoppelde administratie en de tarieven per factuur zijn € 0,06 tot maximaal € 0,16 (afhankelijk van het volume).

Interesse? Probeer TriFact365 30 dagen gratis in combinatie met AccountView!

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen