Doppio kiest software van TriFact365 voor het goedkeuren van facturen

Doppio
Eén centrale oplossing voor het verwerken van alle inkoopfacturen

Eind 2021 heeft de Amsterdamse leverancier van tweepersoons smart e-bikes de keuze gemaakt om inkoopfacturen te gaan verwerken met de scan-en-herkensoftware van TriFact365. Alle inkoopdocumenten worden voortaan volledig digitaal verwerkt.

Patrica Kuster: “Binnen doppio zijn verschillende personen verantwoordelijk voor het goedkeuren van inkoopfacturen. Een knelpunt was echter dat binnen het gebruikte boekhoudpakket het niet mogelijk is om deze inkoopfacturen aan de verschillende budgethouders toe te wijzen, zonder dat deze zichtbaar worden voor de andere collega’s. Dit was de concrete aanleiding om te oriënteren op de oplossing van TriFact365.”

Workflows voor het goedkeuren van facturen

Als oplossing benut doppio met ingang van 2022 geautomatiseerde workflows van TriFact365. Al tijdens de “30 dagen gratis proberen” heeft doppio snel de benodigde procuratieschema’s ingesteld. Hiermee worden nu ook bij doppio facturen toegewezen aan de juiste budgethouder(s). Zodra deze budgethouder een factuur in TriFact365 heeft goedgekeurd wordt deze automatisch geboekt in het boekhoudpakket. Als extra voordeel kan de budgethouder in het online archief van TriFact365 al zijn goedgekeurde facturen terugvinden.

Razendsnelle factuurverwerking

Een bijkomend voordeel van het gebruik van TriFact365 is de razendsnelle verwerkingssnelheid. Nadat facturen per e-mail naar het systeem van TriFact365 gestuurd worden, staan deze dankzij het slimme scan-en-herkensysteem direct klaar als conceptboeking om toegewezen te worden aan de juiste budgethouder.

Automatische reminders voor budgethouders

Om ervoor te zorgen dat facturen op tijd goedgekeurd en verwerkt worden, maakt doppio ook gebruik van de mogelijkheid om automatisch herinneringen te versturen naar budgethouders die een factuur nog moeten goedkeuren.

Over doppio

Doppio is dé tweepersoons smart E-bike die het rijden door de stad zo veel leuker maakt. Met z’n tweeën comfortabel en veilig met 25 km/u door de stad. Net als een scooter, maar dan zonder helm, rijbewijs of dure verzekering. Gewoon op het fietspad. Doppio is in Nederland ontworpen door de Amsterdamse mountainbiker Peter Eiselin.

Over TriFact365 

TriFact365 is een Nederlands FinTech bedrijf, opgericht in 2012. Leverancier van software waarmee financiële documenten grotendeels automatisch ingelezen kunnen worden in een breed scala aan verschillende boekhoudpakketten. Op het moment van schrijven gebruiken ruim 20.000 organisaties in Nederland de factuurverwerkingssoftware van TriFact365. 

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen