Flex Rent kiest voor factuurverwerkingssoftware van TriFact365

Flex Rent kiest voor TriFact365

Dit voorjaar heeft Flex Rent gekozen voor de software van TriFact365. Eind augustus spraken we Niels van de Rijzen van Flex Rent over de keuze voor TriFact365.

Eenvoudige implementatie

Niels: “Als bedrijf dat actief wil bijdragen aan een uitstootvrije toekomst kunnen we onze facturen moeilijk op papier verwerken. We zijn daarom op zoek gegaan naar een oplossing voor het digitaliseren van het factuurproces. Ik was al bekend met vergelijkbare oplossingen, maar deze vereisten een uitgebreid implementatietraject en daardoor zouden de kosten al snel oplopen. Via een zoektocht op internet hebben we TriFact365 gevonden. Nadat we online de gratis versie aangevraagd hebben konden we hier heel makkelijk zelf mee aan de slag.”

Volledig digitaal

We vroegen hem naar de voordelen van het gebruik van TriFact365: “Alle facturen komen automatisch in TriFact365 terecht. Direct na ontvangst staat er al een conceptboeking klaar. Tijdens het controleren van dit concept wijzen we de factuur toe aan een fiatteur. De factuur verschijnt dan al direct in onze administratie, en wordt automatisch betaalbaar gesteld zodra de fiatteur akkoord heeft gegeven via TriFact365.”

Nooit meer zoeken naar facturen

“Elke factuur die we sinds mei binnen hebben gekregen zit dankzij TriFact365 als digitale bijlage gekoppeld aan de boeking in ons boekhoudpakket. Deze kan ik vervolgens met één klik openen. Dat is enorm handig want ik hoef daardoor nooit meer te zoeken naar de factuur.”

Over Flex Rent

Flex Rent zet zich in voor een snellere transitie naar uitstootvrije voertuigen voor gemeentes. Door de verhuur van voertuigen met de schoonste Euro 6 motoren stoppen we samen de aanschaf van vervuilende wagens. Dit najaar nemen we onze eerste volledige elektrisch voertuig in gebruik waarmee we een volgende belangrijke stap zetten richting volledig uitstootvrij!

Over TriFact365

TriFact365 is een Nederlands FinTech bedrijf, opgericht in 2012. Wij zijn leverancier van software waarmee administraties volledig papierloos verwerkt kunnen worden. Op het moment van schrijven gebruiken ruim 20.000 organisaties onze software.

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen