Kilo Kilo kiest TriFact365 software en verwerkt nu zelf een deel van de boekhouding

Afbeelding van winkelend publiek bij Kilo Kilo

Begin 2022 is Kilo Kilo begonnen met het gebruik van TriFact365.

Lonni de Groot:  “Om de kosten van de boekhouding te beperken hebben we besloten een deel van de boekhouding zelf te gaan verwerken. We kwamen uit bij TriFact365 omdat dit een heel toegankelijke manier is om onze bonnen en facturen te verwerken”

Ook geschikt voor niet-boekhouders

Omdat het systeem automatisch een conceptboeking klaar zet op basis van de factuur of bon hoef je deze alleen nog maar te controleren. Bij bonnen en facturen van bekende leveranciers hoeft in de meeste gevallen nauwelijks iets ingevuld of verbeterd te worden. Hierdoor kan het systeem na een korte inleiding ook zonder een diepgaande kennis van boekhouden worden gebruikt.

Mobiele app voor bonnetjes

Voor je een papieren bon digitaal kan verwerken moet deze natuurlijk wel worden gedigitaliseerd. Hiervoor wordt de mobiele app van TriFact365 gebruikt waarmee eenvoudig foto’s gemaakt kunnen worden van de bonnen, waarna deze direct in het systeem komen te staan.

Over Kilo Kilo

Kilo Kilo verkoopt vintage kleding per kilo op events door het hele land, de Vintage Mahal in Maarssen en de Kilo Kilo store in Utrecht. Daarnaast kan kleding ook besteld worden via de webshop.

Over TriFact365 

TriFact365 is een Nederlands FinTech bedrijf, opgericht in 2012. Leverancier van software waarmee financiële documenten grotendeels automatisch ingelezen kunnen worden in een breed scala aan verschillende boekhoudpakketten. Op het moment van schrijven gebruiken ruim 20.000 organisaties in Nederland de factuurverwerkingssoftware van TriFact365. 

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen