TriFact365 is hét klantenplatform voor De Hooge Waerder

De Hooge Waerder is een middelgroot full-service adviesbureau met accountants, fiscalisten, juristen, loonspecialisten, specialisten in financieringen en bedrijfsovernames, ICT’ers en HR-experts. Vanuit meerdere vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem en Heerhugowaard) begeleiden zij met ruim 140 gemotiveerde medewerkers een gevarieerde cliëntenportefeuille. 

Het bedrijfspand van de Hooge Waerder.

Marco Mooy, ICT-consultant bij de Hooge Waerder, zegt over De Hooge Waerder, “Het voeren van de financiële administratie is niet iets waar ondernemers veel tijd aan willen besteden. Daarom helpen wij als De Hooge Waerder ondernemers om de inrichting van de administratie optimaal vorm te geven. Geautomatiseerde systemen worden zo ingericht dat je er als ondernemer weinig omkijken naar hebt en zo min mogelijk handmatige acties hoeft te doen. Als De Hooge Waerder vinden wij het belangrijk dat ondernemers met ons meekijken in de financiële administratie, of liever nog, dat de ondernemer hier actief aan bijdraagt. De accountants en adviseurs van De Hooge Waerder zorgen ervoor dat ondernemers actueel inzicht hebben en hun onderneming kunnen sturen met de juiste informatie.” 

De Hooge Waerder schakelt naar de volgende versnelling 

Door het steeds vaker werken op afstand digitaliseren en automatiseren accountants en ondernemingen het voeren van administraties steeds verder. Met de plug-in van TriFact365 kiest De Hooge Waerder ervoor om simpel en snel te digitaliseren. Ze zijn nu bijvoorbeeld beter in staat om samen te werken en handelingen te uniformeren. TriFact365 biedt De Hooge Waerder de mogelijkheid om boekhoudpakketten uit te breiden met slimme functies. Zie het als de turbo in een auto die extra vermogen en snelheid creëert. 

“De plug-in van TriFact365 stelt ons in staat om zonder moeilijke en tijdrovende implementaties te koppelen met Exact Online, Twinfield, AFAS … en sinds kort ook met King Finance (iMUIS Online). Het enige wat wij hoeven te doen is het aanvragen van een demo, de wizard doorlopen (3 minuten) en je bent live met TriFact365.” 

Medewerkesr van de Hooge Waerder verwerken facturen met TriFact365

Net als bij veel andere accountantskantoren werkt de Hooge Waerder met meerdere boekhoudpakketten. Met TriFact365 hebben zij één platform dat gebruikt kan worden voor al hun boekhoudpakketten. Naast de tijdbesparing bij implementaties levert het gebruik van TriFact365 ook tijdwinst op als het gaat om training van personeel en het gebruik van Scan en Herken software. 

“TriFact365 bespaart ons veel tijd en geld. Er zijn geen dure consultants nodig om een koppeling met een boekhoudpakket te maken. Wij kunnen alles in eigen beheer uitvoeren. Met de OCR-software van TriFact365 worden repetitieve handelingen geüniformeerd en versneld. Het controleren van een boekingsvoorstel kost ons nu nog maar enkele seconden en 95% van alle boekingsdocumenten worden via TriFact365 verwerkt.”

Futureproof met TriFact365 

Naast dat De Hooge Waerder kan koppelen met de al ondersteunde boekhoudpakketten heeft TriFact365 op verzoek van De Hooge Waerder de koppeling met King Finance ontwikkeld (voorheen iMUIS Online). De feedback van De Hooge Waerder heeft TriFact365 waardevolle input geleverd bij de ontwikkeling van deze koppeling. Met deze bijdrage is er een complete koppeling ontwikkeld waarmee De Hooge Waerder haar volledige cliëntenportefeuille kan ondersteuning met één platform. 

Medewerker van de Hooge Waerder verwerkt facturen met TriFact365

”De TriFact365 plug-in geeft ons de mogelijkheid om het volledige potentieel van ons klantenbestand te benutten en tegelijkertijd kunnen wij uitbreiden en kosten besparen. Het is niet alleen Scan en Herken wat wij de klanten aanbieden, maar ook de autorisatie mogelijkheden. Samenwerken met de klant vanuit één platform. Dat is wat we willen!” 

Wat de toekomst betreft houdt TriFact365, proactief, alle ontwikkelingen bij als het gaat om OCR-software, Artificial Intelligence en Machine Learning, en doet diepgaand onderzoek. Ook breidt TriFact365 haar dienstverlening en plug-in steeds verder uit met nieuwe functies en toepassingen. Ontwikkelingen doen zich niet alleen voor op de genoemde bieden, maar ook op gebieden waar je in eerste instantie niet aan denkt. Zo komen boekhoudpakketten met periodieke updates en vragen zij om de informatie in specifieke vorm aan te bieden. Als gebruiker van TriFact365 hoef je hier niet over na te denken. TriFact365 zorgt ervoor dat de software voldoet aan de vereisten.   

“TriFact365 zorgt ervoor dat wij als De Hooge Waerder kunnen doen waar wij goed in zijn. Klanten adviseren en zorgen dat er een gezonde en effectieve bedrijfsvoering is.” 

Een medewerker van de Hooge Waerder.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen