De Gilde Groep automatiseert facturering met TriFact365 om grote, industriële projecten te verwezenlijken 

De Gilde Groep is een Nederlands bedrijf dat vakkrachten inzet bij projecten, voornamelijk op het gebied van prefab, betonbouw en elektrotechniek. Om de facturering van de afdelingen te automatiseren, werkt het bedrijf met TriFact365. Hierdoor hoeft De Gilde Groep verschillende handelingen niet langer handmatig uit te voeren. Met TriFact365 kan bovendien elke factuur worden goedgekeurd in overeenstemming met de wettelijke eisen. 

Grote industriële projecten 

De Gilde Groep is een bedrijf uit Meppel dat jarenlange ervaring heeft in het werven en inzetten van vakkrachten op grote, industriële projecten. Deze projecten richten zich met name op prefab, betonbouw en de elektrotechniek. In de aanpak van deze projecten is het Gilde-model in alle processen en systemen geïntegreerd. De zes stappen van dit model zorgen voor een passende aanpak, waardoor De Gilde Groep grote meerwaarde kan bieden bij het succesvol afronden van deze projecten. 

Medewerkers van de Gilde Groep aan het werk

Verschillende afdelingen 

TriFact365 sprak met Gillian over hoe TriFact365 haar in ondersteunt in haar werkzaamheden en hoe de werkprocessen precies zijn vormgegeven. Gillian is als medewerker van de financiële administratie werkzaam in een afwisselende omgeving. Een van de elementen die haar werkzaamheden uitdagend en dynamisch maken, is dat het bedrijf is opgedeeld in verschillende afdelingen. Denk hierbij aan een afdeling voor elektrotechnische projecten, een afdeling gericht op de bouw of een specifieke afdeling gericht op prefab-beton. 

“Het schakelen tussen werkzaamheden voor verschillende afdelingen, zorgt voor een dynamische werkomgeving” 

Automatiseren en tijdwinst 

Voor de facturering die onlosmakelijk met de werkzaamheden van deze afdelingen gepaard gaan, werkt De Gilde Groep met TriFact365. Door de hoge mate van automatisering hoeft De Gilde Groep een heleboel handelingen niet langer handmatig te doen. Een factuur die via de mail in TriFact365 wordt geüpload kan al binnen enkele seconden worden doorgeboekt naar het boekhoudpakket. 

Wettelijke controle door accountant 

Niet alleen het boeken van de facturen is cruciaal in de verwerking van de facturen van de verschillende afdelingen. Het is namelijk ook belangrijk dat elke afdeling een bepaalde eigen, sluitende verantwoording van de kosten kan doen. Hierbij ondersteunt TriFact365, De Gilde Groep door een proces van goedkeuring te bieden met een audit trail. Dankzij deze manier van werken kan De Gilde Groep voldoen aan de wettelijke controle van de accountant.  

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen