Highland Group en TriFact365 staan voor klantbeleving

Highland Group, een familiebedrijf, dat hotels en onroerend goed exploiteert in hartje Amsterdam. De familie Hoogland koopt als Highland Group sinds de jaren ’70 vastgoed en exploiteert dit in de vorm van boutique hotels, bedrijfspanden en woningen. Het portfolio van Highland Group bevat monumentale panden die met respect voor de rijke historie worden behandeld.

Gevel van locatie The Highland Group

Patrick Oling, Hoofd financiën bij Highland Group, vertelt over het bedrijf:

“Highland Group wordt geleid door een directie bestaande uit broers en zus Hoogland. De dagelijkse leiding over het bedrijf is belegd bij de broers. Nadat het bedrijf door vader Hoogland is overgedragen aan zijn kinderen hebben zij het opgebouwde vastgoed portfolio verder uitgebreid. De visie van Highland Group is dat alle aangekochte panden zich op loopafstand van elkaar in de binnen ring van Amsterdam bevinden.“

Boutique hotels zijn een klantbeleving

De hotels binnen het portfolio van Highland Group zijn, met uitzondering van Hotel Tourist Inn, allemaal boutique hotels. Wat is nu een boutique hotel en waar staat het voor? Patrick licht dit graag toe:

“Een boutique hotel is een laagdrempelig hotel. Als gast word je bij wijze van spreken aan de stamtafel welkom geheten met een kopje koffie en krijg je de tijd om te arriveren. Pas hierna vindt het zakelijk aspect van het hotelbezoek plaats, zoals de sleuteloverdracht. De beleving van en de aandacht voor de klant staat tijdens het bezoek centraal. Wij proberen een huiselijke sfeer te creëren zodat het verblijf van de klant een positieve ervaring is. Mond-tot-mond reclame is de beste reclame die je je als hotel kunt wensen.”

Highland group

De klantbeleving die Highland Group met haar boutique hotels nastreeft past bij de visie van TriFact365 als het gaat om het gebruik en ondersteuning van de scan- en herkenoplossing. Het doel van de visie van TriFact365 is om de verwachtingen die een klant heeft te overtreffen en zo een positieve klantbeleving te geven. Meer lezen over klantverwachtingen en TriFact365? Lees dan mijn eerdere blog over Customer Experience.

TriFact365 voor een eigen positieve beleving

Om de eigen beleving van Highlang Group met betrekking tot de verwerking van facturen positiever te ervaren wordt de scan- en herkenoplossing van TriFact365 ingezet. Sylvia Blonk, administratief medewerker bij Highland Group, vertelt hierover:

“In 2015 wilde wij als Highland Group onze processen met betrekking tot factuur goedkeuring efficiënter en toekomst bestendig maken. Tot deze tijd werd er door het management en de directie een handtekening voor akkoord gezet op een fysieke factuur. Facturen moesten hierdoor tussen verschillende locaties worden rondgestuurd en facturen bleven liggen omdat er iets was wat verder uitgezocht diende te worden. De software van TriFact365 heeft dit proces voor ons gedigitaliseerd.”

Logo, Highland Group, Hotels & Real Estate

TriFact365 biedt Highlang Group de mogelijkheid om het goedkeuringsproces volledig te digitaliseren. Facturen worden na het controleren van het boekingsvoorstel aangeboden bij de verantwoordelijke manager en directielid voor akkoord. Manager en directielid kunnen vervolgens middels de mobiele app of de portal goedkeuring geven voor de aangeboden factuur. Bij het aanbieden van de factuur voor goedkeuring heeft TriFact365 de boeking tijdelijk geblokkeerd voor betaling. Door een akkoord te geven wordt de boeking vrijgegeven voor betaling en kan deze worden opgenomen in een betaalbatch.

Verwachtingen van Highland Group

Met het gebruik van TriFact365 heeft Highland Group haar verwachtingen kunnen toetsen: Heeft de inzet van TriFact365 het werk vergemakkelijkt en toekomst bestendig gemaakt? Sylvia blikt op haar eigen verwachtingen en ervaringen terug:

“Het gebruik van TriFact365 voor het geven van een digitaal akkoord verliep vlot en goed. Het is een prettige oplossing waarbij wij zowel kunnen goedkeuren als ook een geautomatiseerd boekingsvoorstel krijgen. Wel was het voor ons in het begin nog niet mogelijk om alle gegevens op te geven voor een complete boeking. TriFact365 heeft in de afgelopen jaren laten zien dat zij door ontwikkelen. Nu kunnen wij de door ons gewenste boeking incl. betalingsreferentie en transitorische posten maken.”

TriFact365 is voor Highland Group een positieve klantbeleving gebleken. Zowel als het gaat om de software als om het contact met Support en Sales.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen