Hotel Brasserie Smits maakt tussen alle ontwikkelingen door de overstap naar TriFact365  

Bij Hotel Brasserie Smits is er dit voorjaar geen tijd om stil te zitten. Naast de voorbereidingen op het hoogseizoen, het verbreden van hun propositie en het uitbreiden van het hotel kon er eigenlijk geen overstap naar een nieuwe scan- en herkenpartij bij. Toch werden ze precies hiertoe gedwongen toen ze hoorden over het stoppen van huidige aanbieder. 

Ambitieuze plannen 

Hotel Brasserie Smits, gelegen in het bruisende Wemeldinge, verwelkomt gasten van diverse leeftijden en achtergronden. Met het hoogseizoen voor de deur zijn de voorbereidingen hiervoor in volle gang. Erwin, eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, ziet dat Hotel Brasserie Smits naast het bedienen van hun brede doelgroep, zich steeds meer gaan richten op de zakelijke markt. Ze bieden scherp geprijsde arrangementen aan, waarbij ze een alles-in-één oplossing bieden voor vergaderlocaties, maaltijden en overnachtingen. Daarnaast geeft hij aan dat ze ambitieuze plannen hebben om extra kamers toe te voegen en de keuken te vernieuwen. 

Laptop met daarnaast een visitekaartje met het logo van en de contactgegevens van Hotel Brasserie Smits

Geen ideaal moment 

Veel ambitie dus, maar toch kregen ze te maken met een tegenvaller. Yordi, verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en boekhouding, kreeg onlangs te horen dat de service die ze gebruiken voor het boeken van facturen, DizzyData, zou stoppen. Hoewel het geen ideaal moment was om over te stappen naar een nieuwe oplossing, was handmatig facturen boeken geen haalbare optie. Daarom besloten ze te investeren in een programma dat zowel kosten als tijd zou besparen: TriFact365. 

“Het kan verwarrend zijn wanneer je begint te googelen en veel functies tegenkomt, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Richt je eerst op wat je echt nodig hebt.” 

Selectieproces 

Yordi, die gewend was te werken met DizzyData en hun werkprocessen hierop had afgestemd, ging op zoek naar een alternatieve oplossing die vergelijkbare functionaliteiten bood. Hij vergeleek via reviews de ervaringen van gebruikers, prijzen en functionaliteiten van verschillende partijen. Voor hem was het van belang om zorgvuldig de processen te evalueren, zodat men kan bepalen wat echt nodig is en voordat verschillende opties worden onderzocht. 

Conclusie: vergelijkbaar met DizzyData, gunstiger prijs 

Door zich eerst te richten op de werkelijke behoeften, kwamen Yordi en zijn collega’s tot de conclusie dat TriFact365 de meest vergelijkbare oplossing was, maar dan met een gunstigere prijs. Hotel Brasserie Smits haalt nu veel voordeel uit het werken met TriFact365, waaronder kosten- en tijdsbesparingen, terwijl ze hun gasten de beste ervaring kunnen blijven bieden. 

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen