Succes Schoonmaak: Verwachtingen overtreffen daar speelt TriFact365 een belangrijke rol in

Succes Schoonmaak, een familiebedrijf uit Volendam opgericht in 1963. Groot geworden door in Amsterdam en omgeving schoonmaakdiensten aan te bieden en gegroeid middels mond-tot-mond reclame tot het bedrijf dat het nu is. Eén van de kernwaarden van de dienstverlening van Succes Schoonmaak is het overtreffen van verwachtingen (Wij creëren WOW-momenten!). Jan Kes, directeur van Succes Schoonmaak, vertelt over zijn bedrijf:

“Succes Schoonmaak staat voor kwaliteit tegen een goede prijs. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal. Aandacht voor de medewerkers die dat weer uitdragen bij de klant. Een extra stapje zetten op de momenten dat het nodig is.”

Medewerker van Succes Schoonmaak maakt een tafel schoon.

Net als Succes Schoonmaak heeft TriFact365 als doel om de verwachtingen van klanten te overtreffen. TriFact365 doet dit door een scan- en herkenoplossing aan te bieden tegen een scherpe prijs en door gebruik te maken van de nieuwste technologieën: artificial intelligence, machine learning. Ons streven is om elke dag één procent beter te zijn dan de dag ervoor. Het gaat hierbij niet alleen om de software, maar ook om de dienstverlening vanuit Sales en Support. Zo heeft TriFact365 vaste aanspreekpunten voor de klant om zo een snelle en persoonlijke reactie te kunnen geven bij klantvragen.

TriFact365 als onderdeel van een LEAN-organisatie

Om verwachtingen te kunnen overtreffen moeten processen op elkaar aansluiten. Investeren in de toekomst is dan noodzakelijk. Mechanisering en digitalisering heeft voor Succes Schoonmaak de toekomst. Minder handen, meer machines. Dit ingegeven vanuit Succes Schoonmaak’s bedrijfsvisie gebaseerd op LEAN, als ook de krapte op de arbeidsmarkt.

LEAN is een visie en manier van werken waarbij iedereen in een organisatie zich richt op het creëren van waarde voor de klant in alle denkbare processen. Met als uiteindelijk doel de kwaliteit te verhogen, de doorlooptijden te verkorten en de kosten te verminderen. Samenvattend, meer efficiëntie behalen. Maar nog belangrijker, snel kunnen reageren op klantvragen.

Twee medewerkers van Succes Schoonmaak in oranje hesjes zijn aan het werk

“LEAN is het uitgangspunt voor ons bedrijf, ook voor onze back-office. Belangrijkste uitdaging hierin is het te allen tijde beschikbaar hebben van gegevens waarbij er geen afhankelijkheid is van personen. Eind 2021 is er naar aanleiding van de genoemde uitdaging gestart met de overgang naar een nieuw ERP-pakket en de implementatie van TriFact365. Doel van deze transitie is een volledig digitale factuurverwerking. TriFact365 helpt ons bij de realisatie van dit doel.” 

De scan- en herken oplossing van TriFact365 kan gekoppeld worden met verschillende boekhoudpakketten. Zo ontstaat een boekhoudstraat waarbij het proces van factuurverwerking van begin tot eind is gedigitaliseerd en de gegevens altijd inzichtelijk zijn. Facturen worden per e-mail geüpload waarna ze online worden geautoriseerd en het boekingsvoorstel wordt gecontroleerd. Zo zorgt TriFact365 ervoor dat er geen papieren facturen meer handmatig geboekt hoeven te worden.

Verwachtingen blijvend overtreffen

“Het overtreffen van verwachtingen is ook het managen van verwachtingen. Succes Schoonmaak kijkt naar de behoefte en het budget van klanten. Op basis hiervan bieden wij een passende oplossing aan. De keuzes die wij maken in het aanbod lichten wij toe aan de klant. Ook als tussentijds de situatie bij de klant wijzigt. De eindbeleving voor de klant is binnen elk aanbod zo hoog als mogelijk.”

Success gezondheidszorg, schoonmaken ziekenhuis

Voor TriFact365 is verwachtingsmanagement de sleutel als het gaat om het creëren van een WOW-moment bij de klant. TriFact365 probeert dit te doen door de verwachtingen en ervaringen van de klant met elkaar overeen te laten komen. Om dit te bereiken beantwoorden wij tijdens de gratis onboarding of support vragen als: Welke visie heeft TriFact365? Welke functies zijn er beschikbaar? Waar moet ik opletten? Zelf stellen wij de klant ook vragen: Waar ben je naar opzoek? Wat wil je bereiken? Welke verwachting heb je van het product/dienstverlening? Dit alles om een positieve klantervaring te creëren. Updates en nieuwe functionaliteiten zijn ook onderdeel van de klantervaring. TriFact365 streeft ernaar om een compleet product aan te bieden dat voor al onze klanten is te gebruiken. Houd onze updates in de gaten!

“De WOW zit hem in de kleine dingen die wij doen voor de klant en speciaal voor de mensen die ons eindresultaat ervaren.”

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen