Openheid en transparantie voor Van Kaam & Partners Financials met TriFact365

In het grensgebied van Nederland en België, letterlijk, is Van Kaam & Partners Financials gevestigd aan de Stationsstraat. In een open en uitnodigend kantoor midden in het centrum van Baarle-Nassau ontvangen Karen Schreppers (partner bij Van Kaam & Partners Financials) en haar collega’s hun klanten.

Foto van de gevel van het kantoor van Van Kaam & Partners Financials

“Van Kaam & Partners staat voor openheid en transparantie. Dit zie je ook terug op onze website. Het is voor ons belangrijk dat de drempel voor de klant laag is. Klanten moeten al hun vragen aan ons kunnen stellen en de dienstverlening die zij kiezen, bedrijfs- en belastingadvies, en/of administratie, moet voor hen werken. Niet alleen voor ons. Wij zijn de businesscoach van de ondernemer en denken mee en adviseren waar het beter en gebruiksvriendelijker kan.”

Samen met de klant

Vanuit de openheid van Van Kaam & Partners bieden zij een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. In dit gesprek kijkt Van Kaam & Partners samen met de klant waar de behoefte ligt op het gebied van de dienstverlening, maar ook wat de wensen en verwachtingen zijn als het gaat om het klantcontact. Uitgangspunt is: “Wat kunnen we voor ELKAAR betekenen.”

“Als klanten van een ander kantoor naar ons overstappen dan geven zij vaak aan gezien te zijn als een nummer. Voor ons is het belangrijk dat de klant een plezierig klantcontact heeft en ons aanspreekpunt bij ze past. Wat drijft een klant? Waarom doet hij en/of zij wat hij doet? Pas wanneer we dat weten kunnen we ze ook goed begeleiden.”

Foto van 2 medewekers van Van Kaam & partners

Van Kaam & Partners Financials stapt over naar TriFact365

Naast dat ondernemers de geboden dienstverlening van hun adviseur heroverwegen en overstappen naar Van Kaam & Partners, doet Van Kaam & Partners dit ook. In 2020 heroverweegt Van Kaam & Partners de scan en herkenoplossing die zij op dat moment gebruiken. De reden voor de heroverweging is dat zij onvoldoende tevreden zijn over de gebruiksvriendelijkheid en de transparantie. Op advies van een bevriend kantoor, Van Driel Finance, wordt er een demo van TriFact365 aangevraagd en sindsdien is TriFact365 de scan en herken software voor Van Kaam & Partners en haar klanten.

“Verschillende klanten gaven aan dat het voor hen niet inzichtelijk was of zij facturen nu wel of niet hadden ingestuurd. Dit was niet terug te zien in de scan en herken oplossing die wij op dat moment gebruikten. De vraag kwam toen bij ons op: Kan dat niet anders? In TriFact365 zagen wij dat deze informatie wel inzichtelijk kan zijn voor ons en onze klanten. Om die reden hebben wij besloten om TriFact365 voor al onze klanten te gebruiken. Hiermee heeft iedereen inzicht in de aangeleverde documenten, bijvoorbeeld via de Mailbox, en kan hierop door ons worden gestuurd.”

Foto van het interieur van het kantoor van Van Kaam & Partners Financials

TriFact365 in het gebruik

Veel klanten van Van Kaam & Partners zorgen er periodiek voor dat zij hun facturen aanleveren in TriFact365. De facturen worden vervolgens door de medewerkers van Van Kaam & Partners verwerkt tot een boeking in AFAS en/of Exact. Door het zelflerende vermogen van TriFact365 wordt met elke verwerkte factuur de software een stukje slimmer en worden boekingsvoorstellen (waar nodig) beter. Dit alleen maar door de boekingsvoorstellen te verwerken.

“Naast klanten die alleen hun facturen bij ons aanleveren voor verwerking zijn er ook klanten die hun facturen zelf verwerken met TriFact365. Veel wordt voor de klant al ingevuld waardoor er niet veel boekhoudkundige kennis nodig is om boekingen te maken. Ze hoeven alleen het voorstel te controleren en te verzenden. Eén van onze klanten verwerkt sinds kort haar eigen facturen met TriFact365 en heeft in korte tijd alle facturen voor het eerste kwartaal verwerkt. Zij is heel enthousiast en snapte direct hoe het werkte!”

Voor deze klant is er geen extra investering in tijd of geld nodig om de eigen boekhouding te voeren. Met TriFact365 kiest Van Kaam en Partners voor een scan en herkenoplossing die aansluit bij de behoefte van de klant.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen