YourSurprise: Wij luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten net als TriFact365

YourSurprise is een webshop in kleine geluksmomentjes. Met hun assortiment gepersonaliseerde cadeaus om elkaar te bedanken of de liefde voor elkaar te uiten zorgen zij voor deze geluksmomenten in Europa en eigenlijk over de hele wereld. De slogan van YourSurprise is dan ook: Spread a little happiness.

Vrouw met 2 kinderen en gepersonaliseerde koffiemok van YourSuprise

Van zolderkamer naar multifunctionele bedrijfsomgeving

Arne Timmerman, CTO bij YourSurprise, vertelt over het ontstaan van YourSurprise:

“Oprichters Wouter en Gerbrand zijn na hun studietijd in 2005 op een zolderkamer begonnen met YourSurprise. Belangrijkste reden hiervoor was dat beide wilde ondernemen. Werken voor een baas zat niet in hun bloed. Op de genoemde zolderkamer zijn zij begonnen met een website waarop gepersonaliseerde cd’s werden verkocht, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Dit was niet gelijk een succes, maar het idee van personaliseren bleek wel aan te slaan. Het concept van gepersonaliseerde cadeaus is vervolgens verder uitgebouwd tot de webshop die het nu inmiddels is met een prachtig multifunctioneel bedrijfspand in Zierikzee voor 300 medewerkers.”

Een foto van Wouter, Gerbrand en Arne van YourSurprise

Van papier naar online

In 2016 komt Bram Buijs als business controller in dienst bij YourSurprise. Over zijn beginperiode bij YourSurprise en de introductie van TriFact365 vertelt hij het volgende:

“Toen ik in 2016 als nieuwe business controller bij YourSurprise in dienst kwam, wilde ik digitaliseren. Papieren facturen werden verwerkt tot een boeking en voor een akkoord moesten facturen het hele bedrijf door. Het hele verwerkingsproces van facturen wilde ik gedigitaliseerd hebben. Door verschillende oplossingen te testen kon ik een goed beeld krijgen van de (on)mogelijkheden van elk pakket. Uiteindelijk is de keuze toen gevallen op TriFact365. De samenwerking die wij sinds 2016 met hen hebben, is voor ons zeer waardevol.”

Foto van een medewerker van YourSuprise op kantoor.

“Het motto van YourSurprise is: Wij luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten en zij geven richting aan onze beslissingen. Dit is ook wat wij in het verleden hebben en nog steeds ervaren bij TriFact365. Een voorbeeld: als webshop hebben wij een grote relatiedatabase (meer dan 300.00 unieke relaties). In eerste instantie was het moeilijk om al deze relaties uit het boekhoudpakket te halen. TriFact365 heeft er toen voor gezorgd dat dit mogelijk was. De ontwikkeling van onze wens is niet alleen positief voor ons geweest, maar ook voor de andere en toekomstige klanten van TriFact365.”

Een langdurige betekenisvolle relatie

Wat maakt nu dat TriFact365 en YourSurprise al meerdere jaren een relatie met elkaar hebben? Arne zegt hierover:

“Er zijn verschillende aanbieders van scan- en herkenoplossingen, maar onder andere de gebruiksvriendelijkheid heeft ons in 2016 doen kiezen voor TriFact365. Dat wij nu nog steeds gebruik maken van de software van TriFact365 is naast de genoemde gebruikersvriendelijkheid ook de prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn pakketten die veel complexer zijn en daardoor duurder zijn, maar door de complexiteit niet altijd doen wat ze moeten doen.”

Bram vult hierop aan:

“YourSurprise is sinds de start met TriFact365 alleen maar gegroeid. Wij verwerken veel meer facturen dan in de beginperiode en TriFact365 doet precies wat we nodig hebben en willen.“

Kantine van YourSuprise

YourSurprise, TriFact365 en de toekomst

TriFact365 biedt een generieke scan- en herkenoplossing aan die gekoppeld kan worden aan verschillende boekhoudpakketten. Updates die worden gedaan worden uitvoerig getest en zijn een minimale belasting voor de klant. Daarbij zijn alle nieuwe functies voor alle klanten te gebruiken.

Arne en Bram zeggen over de ontwikkelingen bij TriFact365:

“Er blijft uiteraard altijd wat te wensen over. Zo werken we met de Autorisatie-module waarbij facturen ter goedkeuring worden aangeboden via verschillende goedkeuringsworkflows. Verdere flexibiliteit in het toewijzen of wijzigen van workflows is een ontwikkeling die wij erg toejuichen. TriFact365 werkt continue aan verbeteringen en ook deze staat op de roadmap. Hier zijn wij erg blij mee.”

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen