Facturen Accorderen: klantverhaal van Rederij de Nederlanden

Dit klantverhaal gaat over werken op afstand bij Rederij de Nederlanden waarbij ze gebruik maken van de TriFact365 app en dus op slimme wijze facturen accorderen. Rederij de Nederlanden verhuurt luxe boten en partyschepen in Amsterdam, met én zonder catering. Het is geen standaard rondvaartbedrijf; hier boek je een bepaalde belevenis, zoals een evenement, een vergadering, borrel of een personeelsuitje.

Zowel grote als kleine groepen zijn welkom op één van de boten. Zo vaar je in anderhalf tot twee uur rond in Amsterdam, onder het genot van een hapje en een drankje. Rederij de Nederlanden heeft elf klassieke schepen. Uniek aan deze rederij is dat zij in 2006 schepen hebben laten (ver)bouwen, waarmee zij de allereerste in Amsterdam waren met elektrische schepen. Bovendien hebben zij de oudste nog varende trekschuit van Amsterdam.

Rondvaartboot in Amsterdam van Rederij de Nederland met tekst Trouwen op het Water ter ondersteuning van de TrIFact365 app voor facturen accorderen.

Ook behoren de boten van Rederij de Nederlanden tot officiële trouwlocaties, dus zelfs het jawoord kan op de Amsterdamse grachten gegeven worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een boot te boeken voor het vervoer van de ene trouwlocatie naar de andere of bijvoorbeeld ’s avonds voor het trouwfeest.

De rederij biedt schepen aan waarbij je met twee personen romantisch kunt dineren, maar waarbij je ook met honderd man door de grachten kunt varen. De nadruk ligt dus op de sociale interactie en het netwerken met elkaar, maar wanneer de wens bestaat is het mogelijk om hierbij een gids te boeken. Vaak vertelt de gids dan één-op-één aan tafel over bijvoorbeeld architectuur of geschiedenis.

Amsterdam Light Festival

Ook is Rederij de Nederlanden de oorspronkelijke oprichter van het Amsterdam Light Festival, wat dit jaar al voor de zesde keer plaatsvindt. De eerste editie vond plaats in 2010. ’s Avonds vanaf een uur of vijf vaar je dan vanaf een eigen privéboot langs dit prachtige festival. Het festival duurt tot en met 21 januari 2018.

Rederijd de Nederlanden is oprichter van het Amsterdam Light Festival en werkt met digitaal facturen accorderen van TriFact365.

Waarom zijn jullie met TriFact365 begonnen?

Rederij de Nederlanden werkt al sinds begin 2016 met TriFact365. Dit doen ze puur om de efficiency: het gemak van de service die TriFact365 biedt. Ook geeft Martijn Hulsebosch, directeur van de rederij, aan: “Ik vind het ideaal dat ik op afstand en waar ik ook ben facturen kan accorderen”. Het inboeken van de facturen zelf vindt bij op kantoor plaats. Daarnaast vinden ze de integratie met Exact Online uitstekend, waardoor zij bijna helemaal van papierwerk af zijn en de factuurstroom gedigitaliseerd hebben. Dit levert tijdsbesparing op en vermindert de kans op fouten.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen